Hadise'nin yeni imajı şoke etti! Eşinin etkisiyle...

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda basına kapalı sade bir nikah töreniyle dünyaevine giren şarkıcı Hadise, sahne kostümleriyle çok konuşuluyordu. Hadise'nin yeni imajı ağızları açık bıraktı. İşte Hadise'nin yeni imajı...

İş insanı Mehmet Dinçerler ile basına kapalı sessiz sedasız evlenerek uzun bir süre magazin gündeminde çok ses getiren şarkıcı Hadise, sahnedeki kostümleriyle de çok konuşuluyordu. Son zamanlarda Dinçerler'in, ünlü şarkıcının konserlerinde giydiği kıyafetlere tepki gösterdiği iddia ediliyordu.

Hadise yeni imajıyla olay oldu

Hadise yeni imajıyla olay oldu

Eşinin borçlarıyla başı dertte olan Hadise makyajsız görüntülendi! Yüzüğü dikkat çektiİLİŞKİLİ HABEREşinin borçlarıyla başı dertte olan Hadise makyajsız görüntülendi! Yüzüğü dikkat çekti

İMAJ DEĞİŞTİRDİ!

Dünyaca ünlü bir Fransız markası olan Louis Vuitton'un zanaatkarlığı kutladığı Savoir-Faire etkinliğine davetli olan şarkıcı Hadise, tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından organizasyon için giydiği kıyafetin şıklığını paylaşan Hadise'deki önemli detay gözlerden kaçmadı. Konserlerindeki tarzından çok farklı bir model tercih eden Hadise, sosyal medyayı ikiye böldü.

Hadise

Hadise

Ünlü şarkıcının değişen bu tarzında, eşi Dinçerler'in etkisi olabileceği öne sürülüyor.

Hadise dünyaca ünlü moda markasının davetine katıldı

Hadise dünyaca ünlü moda markasının davetine katıldı

Hadise, uzunluğu diz kapağına kadar olan elbisesinin siyah-beyaz boyuna çizgili detaylarıyla göz alıcı bir şıklık ortaya koymuş.

Hadisenin elbisesi

Hadisenin elbisesi

Arkası siyah ön kısmı çizgili olan elbisenin yarasa kola sahip olması da özel bir özel tasarım olduğunu gösteriyor. Kumaşı deriden tercih edilen etek kısmının taraklı olması geçmişe yolculuk yaptırıyor.

Hadisenin elbisesinde yarasa kol detaya dikkatlerden kaçmadı

Hadisenin elbisesinde yarasa kol detaya dikkatlerden kaçmadı

Ayrıca omuzlardan kollara kadar sarı ve kahve tonlarındaki detaylar da zıt renklerle şık kombinasyonların yapılabileceğini gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ’un oğulları Uzay'ın doğum gününde duygusal paylaşım!

Oyuncu İbrahim Büyükak'ın oğluna ilk doğum günü kutlaması!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu İbrahim Büyükak'ın oğluna ilk doğum günü kutlaması!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0