Kurban Bayramı'nın dört gününe özel dört farklı kombin önerisi!

Müslümanların Kurban ibadetlerini gerçekleştirmeleri için sabırsızlıkla bekledikleri Kurban Bayramı geldi. Modaya düşkün kadınların da "Ne giysem" telaşı başladı. Biz de Yasemin.com ekibi olarak Kurban Bayramı'nın her günü için farklı renklerle oluşturduğumuz kombin önerilerini sizler sunduk. İşte Kurban Bayramı'nın her gününe özel kombin önerileri...

Ziyaretlerin, sohbetlerin, ikindi çaylarının ya da bir boğaz turunun keyfini daha çok yaşadığımız bayramlardan Kurban Bayramı kapımızı çaldı. Kulun Allah'a yakınlaşmasını ifade eden kurbanda muhabbetler pekişmeye, küslükler bitmeye hazır. İbadetlerin önemsenerek yapıldığı Kurban Bayramı, aynı zamanda özellikle kadınlar "Ne giysem" telaşını da başlattı. Yalnızca her an şık olmak için ayna karşısına geçen kadınlar değil gündelik hayatında rahatlığı seven kadınlar da mutlaka günler öncesinde mağaza vitrinlerine göz atmıştır. Her geçen gün değişen ve gelişen moda, geçtiğimiz bayramlardaki koleksiyonlara göre 2022 yılı için oldukça şaşırtan tasarımlar ve renkler sunuyor. Ürün çeşitliğinin fazla olduğu moda dünyasında ziyaretlerin ve bir şehir turunun keyifle yapıldığı Kurban Bayramı'nda, her günü farklı renklerle geçirmek isteyen kadınlar için tatlı tonların bir araya geldiği parçalarla günleri kombinlerine göre ayırdık. İşte sizin  Kurban Bayramı'nın her gününe özel en şık kombin önerileri...

KURBAN BAYRAMI'NIN HER GÜNÜNE ÖZEL KOMBİN ÖNERİLERİ!

Bu yıl 9 Temmuz'da başlayıp 12 Temmuz'da bitecek olan Kurban Bayramı'na çiçek açan kombinle giriş yapıyoruz. Özellikle renklerin bu yıl daha ön planda olduğu bu yaz aylarında doğanın renklerini Kurban Bayramı'nda da göreceğiz.

Bayramın birinci gününü çiçekler donatıyor;

1. Gün Bayram kombini

1. Gün Bayram kombini

Çiçek desenli elbiselerin revaçta olduğu bu yıl bizi maziye götürüyor. Belirgin bir yeşilin üzerine irili ufaklı yayılan çiçek desenleri adeta göz kamaştırıyor. Çiçeklerin mavi ve beyaz renkleri alması da doğanın fark edilmemesi mümkün olmayan uyumunu temsil ediyor. Siz de Kurban Bayramı'nın ilk gününe çiçek desenli bir elbiseyle girişi yapmak isterseniz bu parçayı en uyumlu aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Kumaşındaki kolay kombinlenebilecek renklerle krem bir şalı ve aynı tonlarda çantayı buluşturabilirsiniz. Ayakkabı olarak elbisenin renkleri arasında olan maviyi topuklu bir ayakkabıda tercih ettik.

Bayramın ikinci gününe pembe dokunuşlar bırakıyoruz;

2 Gün Bayram kombini

2 Gün Bayram kombini

Genellikle ziyaretlerin yapıldığı Kurban Bayramı'nın ikinci gününe tatlı bir pembe dokunuşu bırakabilirsiniz. Buluştuğu beyazla her yıl imajını koruyan pembenin açık tonunun yanına fıstık yeşilini de yakıştırabilirsiniz. Zıt ya da aykırı renklerin bir araya geldiği 2022 yılında modayı takip ederek bayramınıza ayrı bir şıklık katabilirsiniz. Biz bu bayramın ikinci günü için pembenin ayrılmaz ekürisi beyazı buluşturduk. Fıstık yeşili çantayla da kombini patlattık. Ayrıca aksesuar modasına damgasını vuran renkli çerçeveli güneş gözlüğünde de pembe olanını seçtik.

Bayramın üçüncü günün bej tonları hakim oluyor;

3. Gün Bayram kombini

3. Gün Bayram kombini

Her dönem modada hakimiyetini koruyan bej tonlarını, bayramın üçüncü günü için mütevazı birleşimlerle bir araya getirdik. Bu kez tercih ettiğimiz elbisenin üzerindeki ufak çiçek desenleri daha soft. Kurban Bayramı'nın 3. günü için önerdiğimiz kombinimizde sizler için seçtiğimiz elbisenin tamamlayıcı aksesuarlarını da içinde barındırdığı renklerden ilham alarak belirledik.

Bayramın dördüncü gününde maviyle veda ediyoruz;

4. Gün Bayram kombini

4. Gün Bayram kombini

Bayram telaşının sona erdiği dördüncü gününü, şık kombininizle dostlarla buluşup sahil kenarında bir kafede kahve içerek değerlendirebilirsiniz. Dördüncü gün için bir araya getirdiğimiz mavinin ön planda olduğu bu kombin sıcak havalarda kattığı ferah bir görünümün yanında konforu da sunuyor. Bebe mavisi pantolonu kolları lastik detaylı bluze giydirerek kombini beyazın 3 tonuyla tamamladık. Siz de size önerdiğimiz bu kombine yakın şıklığınızla bayramı uğurlayabilirsiniz.

İYİ BAYRAMLAR...

BİR YORUM YAPIN 0