Pikniğe giderken nasıl giyinmeli? Havalı piknik stilleri

Yazın en güzel etkinliklerinden biri olan ormanlarda veya sahil kenarlarında yaptığımız pikniklerdir. Havaların ısınmasıyla planlanan piknik organizasyonları için de "Ne giysem?" derdi var. Biz de bu yüzden yeşile ve doğaya en çok yakışan parçaları sizler için araştırdık. Peki pikniğe giderken ne giymeli? İşte en havalı piknik stilleri...

Hiç kuşkusuz yaz aylarının en güzel kafa dinleme organizasyonu, aileyle ya da yakın arkadaşlarla yapılan piknik organizasyonlarıdır. Sahil kenarında ya da ormanda uygun bir yere açtığınız rengarenk örtülerin bile doğayla beraber insana nasıl iyi geldiğini anlamak çok da zor değil. Ağaçların, toprağın, kuşların; yeşilin, mavinin tadına doyum olmadığı bu etkinliklerde kafa rahatlığı ne kadar önemliyse, kıyafetlerde de rahat tercihler yapmak bir o kadar önemli. Yakın dostlarınızla, ailenizle, çocuklarınız ya da eşinizle pikniğin en sevilen aktivitelerinden olan voleybol oyununda ya da ip atlarken eminim rahat hareket etmek istersiniz. Bu sebeple pikniğe giderken sıkmayan ve daha rahat kalıplar tercih edilmeli.

Piknik stillerinde neler var?

Piknik stillerinde neler var?

PİKNİK STİLLERİNDE NELER VAR?

Kumaş salaş pantolonlar, tişörtler, eşofman takımları... Jeans pantolon tercih edilecekse mom kalıp olması rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Bunların yanı sıra keten gömlekler de bu aktivite için tercih edilebilen en rahat ve ferah kıyafetler arasında listenin başında yer alıyor.

  • Elbiseler;

Lcw elbise modeli

Lcw elbise modeli

LC WAIKIKI / S2JP32Z8: 279,99 TL

Arkadaş ortamları için kombin önerileri! Arkadaş ortamları için nasıl kombin yapılır?İLİŞKİLİ HABERArkadaş ortamları için kombin önerileri! Arkadaş ortamları için nasıl kombin yapılır?

Gardırobunuzda bulunan en rahat elbiselerle babetlerinizi kombin yapıp pikniklerinizi keyifli ve konforlu hale getirebilir aynı zamanda şıklıktan da ödün vermemiş olursunuz.

Lcw elbise

Lcw elbise

LC WAIKIKI / S2NP89Z8: 369,99 TL

Öte yandan ortamın ahengine uyum sağlamak için de palazza pantolonu çiçek desenli bir bluzla bir arada tutabilirsiniz.

  • Eşofman takımları;

sefa merve eşofman takımı

sefa merve eşofman takımı

SEFA MERVE / 7029-01: 124.80 TL

Bu tip aktivitelerin vazgeçilmez kombini, hiç şüphesiz zahmetsiz tercihler arasında olan eşofman takımlarıdır. İstediğiniz oyunları daha rahat ve hareket kabiliyetinizi kısıtlamadan yapabilirsiniz.

Defacto eşofman takımı

Defacto eşofman takımı

DE FACTO / X0958AZGN48: 109,99 TL

Piknik etkinliklerinizde tarzınıza göre farklı kombinler yapabilirsiniz. Yeter ki rahat tercihler yaparak etkinliğinizin keyfine varın.

En kolay brownie kek nasıl yapılır? Gerçek brownie kek yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

En kolay brownie kek nasıl yapılır? Gerçek brownie kek yapmanın püf noktaları

BİR YORUM YAPIN 0