En güzel davet kombinleri nelerdir? En şık yeni yıl kombinleri! 2024 Modası

Yeni yıla sayılı saatler kala zamansız parçaların zarif ve çarpıcı etkisiyle girdiğiniz her ortamda şıklığınızı konuşturabilirsiniz. Her vücut yapısı, yaşa ve tarza uyacak en özel parçaların harmanlandığı kombinleri sizler için derledik. İşte, tüm yıl herkesin sizi konuşacağı muhteşem yeni yıl kombinleri...

2024'e adım adım yaklaşırken yeni yılın heyecanlı atmosferi dört bir yanı sarıp sarmaladı. En güzel tecrübelerimizi geride bırakıp sevdiklerimizle umut dolu günlere kucak açtığımız bu özel zamanda birçok aktiviteyle keyifli zamanlar geçirmek istiyoruz. Aralık ayının soğuk gününde ister ailemizle evde kahkahalar eşliğinde kutu oyunları oynayabilir ister şık bir mekanda iç ısıtan sohbetlerle akşam yemeği yiyebilir istersek de daha önce hiç görmediğimiz rotalara seyahat planları yapabiliriz. Nasıl bir plan yaparsak yapalım kendimizi en güzel şekilde hissedeceğimiz halimizle yeni bir yılı karşılamak hepimizin ortak arzusu. Gelin, 2024'e merhaba demenin en şık ve en göz alıcı halini görünümünüze yansıtalım!

Yeni yılda ev kombini nasıl yapılır? Yeni yıl kombinleri pinterest! Evde şık olmanın yollarıİLİŞKİLİ HABERYeni yılda ev kombini nasıl yapılır? Yeni yıl kombinleri pinterest! Evde şık olmanın yolları

 

EN GÜZEL YENİ YIL KOMBİNLERİ 

Yeni yıl demek yeni hayaller belki de yeni bir sen demek... 2024'e temiz bir başlangıç yapmak için süregelen alışkanlıkları bir kenara bırakıp taze bir görünüme şans verebilirsiniz. Bunun için mütevazı olmayı unutup risk almak için en doğru zaman. İnce topuklar, ışıl ışıl parlayan elbiseler ya da deri minik bir çanta tam da bu görünümü istediğinizden daha güzel bir hale getirebilir. 

Yeni yıl kombinleri 2024

Yeni yıl kombinleri 2024

  • KIRMIZIYI ÖN PLANA ÇIKARIN

Dinamik ve canlı bir kırmızı payetli elbise risk almak isteyenler için eşsiz bir tercih olacaktır.  V yaka, AdL marka maxi boy yırtmaçlı elbise iddianızı sergilemenize yardımcı olabilir. Uzun yıllar gardırobun vazgeçilmez parçası haline gelecek kırmızı parlak deri Gianvito Rossi marka ayakkabı ise kombinde bütünleyici bir bakış açısı yakalamanızı sağlayacaktır. Kırmızı çizgisini baştan aşağı sürdürmekten ziyade ön plana çıkarmak için de Manuka marka ufak gümüş bir el çantası tercih edebilirsiniz. Bu tarz iddialı bir kombinde aksesuar kullanmamanızı tavsiye ederiz. Öte yandan sıkı bir at kuyruğu ve 'yok gibi makyajlar' bu kombine çok yakışacaktır.

Yeni yıl kombinleri

Yeni yıl kombinleri

  • KIRMIZI MERT ASLAN BÜZGÜLÜ YIRTMAÇLI ÖRME ELBİSE: 4.999,95 TL
  • BEYMEN GİANVİTO ROSSİ KIRMIZI DERİ STİLETTO: 18.165,00 TL
  • MANUKA ÇAPRAZ ASKILI MİNİ ÇANTA: 499,90 TL

 

  • SİYAHIN ASALETİYLE SPOT IŞIKLARI ÜZERİNİZDE OLSUN

Eğer daha klas ve şık bir kombin ile yeni yıla merhaba demek isterseniz siyahın asaleti tam da aradığınız şey olacaktır. Aksesuarların ön planda olduğu bu kombin için ihtiyacınız olan ilk şey düz kesim dökümlü bir tulumdur. Mango marka kolsuz ve uzun tulum her ne kadar gündelik bir görüntüye sahip olsa da yine aynı markaya ait olan taşlı gümüş renkli kemer ile kullanarak bir anda özgün bir sonuç yakalayabilirsiniz. Gümüş taşlardan hiç uzaklaşmadan Koton markasının Ece Sükan ile çalışmasına ait olan su yolu taş detaylı cuff küpe tercih edebilirsiniz. Çanta seçiminde ise her kadının hayranlık duyacağı özel bir parça olan Mango markasına ait olan cam zincirli çapraz çanta girdiğiniz her ortamda fark edilmenizin anahtarı olabilir. Ayakkabı konusunda biraz daha klasik bir seçim yaparak aksesuarlarınızın önüne geçmemesini sağlayabilirsiniz. Bunun için Newtwork markasına ait siyah ince topuklu rugan stiletto uygun olabilir. Eğer bu görünümü kullanmak isterseniz kesinlikle saçlarınızı sağ veya sol omuzunuza doğru olacak şekilde tek bir yönde kullanın. Böylece küpenizin ışıltısı arka planda kalmayacaktır. 

Yeni yıl şık kombinler

Yeni yıl şık kombinler

  • MANGO DÖKÜMLÜ UZUN TULUM 37069076: 999,99 TL 
  • MANGO KEMER 47050088: 679,99 TL
  • KOTON X ECE SÜKAN SU YOLU TAŞ DETAYLI CUFF KÜPE: 199,99TL
  • MANGO CAM ZİNCİRİLİ ÇANTA: 999,99 TL
  • BEYMEN NETWORK SİYAH DERİ STİLETTO: 4.149 TL

 

  • SİYAH VE YEŞİLİN MUHTEŞEM UYUMU

Marjinal tarzlar sizin olmazsa olmazınız haline geldiyse bir diğer önerimiz mor ve yeşilin ihtişamlı uyumuna şans vermenizden yana. Elbise ya da pantolonlardan sıkılanların ilk tercihi haline gelen tulumlar, rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. AdL marka uzun kollu, V yaka ışıltılı tulum bu noktada sizin için harika bir tercih olacaktır. Jabotter Lorena marka yüksek platform topuklu, yeşil hologram ayakkabı ise tulumunuza renk katarak tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olabilir. Siyah ve yeşilin uyumunu pekiştirmek için ise Elle marka dikdörtgen formda yeşil bir çanta tercih edebilirsiniz.

UFAK BİR NOT: Kombininizde makyajınızı da ön plana çıkarmak istiyorsanız Rival Loves Me markasına ait likit far ile gözlerinizin güzelliğini ön planda tutabilirsiniz!

Yeni yıl kombinleri

Yeni yıl kombinleri

  • SİYAH MERT ASLAN V YAKA DÜĞÜMLÜ TULUM: 5.999,95 TL
  • JABOTTER LORENA YEŞİL HOLOGRAM TOPUKLU AYAKKABI: 7.454,99​ TL
  • ELLE YEŞİL KADIN OMUZ ÇANTASI: 899,90 TL
  • ROSSMAN RİVAL LOVES ME LİKİT FAR: 38,75 TL

 

  • EVDE BİLE EN ŞIK SİZ OLUN!

Yeni yılda evde olmak isteyenleri de unutmadık elbette! Evinizde aileniz ve dostlarınızla film gecelerinize eşlik edecek güzel bir kombin için LCW markasının yeni yıl koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. "Today I Choose Joy" baskılı kırmızı pijama takımını Twigy marka gri ve kırmızı detaylı pandufla tamamlayabilirsiniz. Tam da 'Ben bugün neşeyi seçtim' kombini değil mi?

Yeni yıl kombinleri

Yeni yıl kombinleri

  • LCW YILBAŞI TEMALI PİJAMA TAKIMI: 329,99 TL
  • TWİGY PIRO GRİ KADIN HAYVANLI PANDUF: 499,90 TL
Advantan krem ne işe yarar? Advantan krem nasıl kullanılır? Advantan krem faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Advantan krem ne işe yarar? Advantan krem nasıl kullanılır? Advantan krem faydaları
Çocuklarda uyku probleminin (Parasomnia) sebepleri nedir? Çocuklarda uyku problemine çözümler

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklarda uyku probleminin (Parasomnia) sebepleri nedir? Çocuklarda uyku problemine çözümler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0