Serenay Sarıkaya parayı har vurup harman savuruyor! Minicik çantaya servet ödedi

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımındaki kombini sosyal medyaya damga vurdu. Siyah elbise ve ceket kombinini mavi tüylü bir çantayla tamamlayan Sarıkaya'nın çantasının fiyatı dudak uçuklattı.

"Medcezir", "Fi", "Lale Devri" ve "İkimizin Yerine" gibi birbirinden başarılı yapımlarla yıldızı parlayan Serenay Sarıkaya, yeni projesi "Şahmaran" ile fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. 20 Ocak tarihinden itibaren Netflix'te izleyenlerin beğenisine sunulan dizinin yanı sıra Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı "Aile" dizisi içinde kolları sıvayan Sarıkaya, meslek hayatındaki başarısıyla sık sık gündeme geliyor. 

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Kendine has tarzı ve güzelliğiyle göz kamaştıran ünlü oyuncu, son olarak yeni tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Siyah elbise ve ceket kombiniyle tarzını gözler önüne seren Sarıkaya'nın elindeki minik mavi tüylü çanta hayranlarından tam not aldı. Ünlü bir markaya ait olduğu öğrenilen çantanın fiyatının tamı tamına 7 Bin 628 TL olduğu öğrenildi. 

Serenay Sarıkaya çantası

Serenay Sarıkaya çantası

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0