Yasemin Özilhan ve Pınar Deniz düğümlü ceketle pişti oldu!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ilgi odağı haline gelen Yasemin Özilhan'ın dikkat çeken düğümlü ceketini daha önce Pınar Deniz'in de giydiği ortaya çıktı. İkilinin farklı tarzlarda kombinlediği ceket, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Geçtiğimiz günlerde 38'inci yaş gününü kutlamak için Fas'a giden Yasemin Özilhan'ın stili sosyal medyaya damga vurmuştu. Minik mavi çantası için 48 bin 950 TL'yi gözden çıkaran Özilhan'ın alışılmışın dışındaki ceketi de gözlerden kaçmadı. Bej ve krem tonlarındaki ceketinin sağ tarafındaki katlama detayı modaseverlerden yoğun ilgi görürken Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'in de bu ceketi daha önce kullandığı ortaya çıktı. 

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

Birçok kişi katlama detayının özellikle yapıldığını düşünse de ceketin tasarımının bu şekilde olduğu fark edildi. Özilhan ceketi kot şortla kullanırken Deniz'in aynı renklerde bol bir pantolonla ceketi kombinlediği görüldü.

Yasemin Özilhan ve Pınar Deniz

Yasemin Özilhan ve Pınar Deniz

Sizce ceket Yasemin Özilhan'a mı Pınar Deniz'e mi daha çok yakışmış?

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0