En iyi trençkot modelleri ve fiyatları nelerdir? İlkbahar mevsiminde hangi kıyafetler giyilir?

En önemli dış giyim ürünlerinden biri olan trençkotlar, özellikle mevsim geçişlerinde sıklıkla tercih ediliyor. Piyasada yer alan farklı model ve markadaki trençkotları sizler için derledik. Peki en iyi trençkot modelleri ve fiyatları nelerdir? İlkbahar mevsiminde hangi kıyafetler giyilir? İşte detaylar...

Sonbahar ve ilkbahar aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olan trençkotlar, zamansız moda anlayışını tarzına yansıtmak isteyenlerin son dönemlerde favorisi haline geldi. Hem kadınlar hem de erkekler için birbirinden farklı renk, desen ve kumaştan tasarlanan trençkotlar pardösüden daha konforlu, mantodan daha hafif olduğu için yalnızca şıklığıyla değil işlevselliğiyle de ön plana çıkıyor. Her yaş grubuna ve her tarza hitap eden trençkotlara siz de gardırobunuzda yer vermek isterseniz sizler için derlediğimiz 5 farklı trençkot modeline göz atabilirsiniz. Gelin, ilkbahar modasının parlayan yıldızı olan en güzel trençkot modellerini birlikte inceleyelim.

İlkbahar mevsiminde nasıl giyinilmeli? En güzel yağmurluk modelleri ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABERİlkbahar mevsiminde nasıl giyinilmeli? En güzel yağmurluk modelleri ve fiyatları

EN İYİ TRENÇKOT MODELLERİ VE FİYATLARI

STRADIVARIUS DÖKÜMLÜ UZUN TRENÇKOT

STRADIVARIUS DÖKÜMLÜ UZUN TRENÇKOT

STRADIVARIUS DÖKÜMLÜ UZUN TRENÇKOT 01847887-V2023
899,95 TL

  • Son dönemlerin en beğenilen trençkot modellerinden biri olan kuşak detaylı bu trençkot modeli haki, açık mavi, bej ve lacivert renkleriyle her zevke hitap ediyor. 100% polyester malzemeden üretilen bu model, özellikle gömlek, jean ve spor ayakkabı kombinlerinde muhteşem bir uyum yakalamanızı sağlayabilir.

H&M KRUVAZE TRENÇKOT

H&M KRUVAZE TRENÇKOT

H&M KRUVAZE TRENÇKOT 1120770004
999,99 TL

  • Eğer uzun trençkot modellerinden hoşlanmıyorsanız H&M markasına ait bu şık trençkot modeli tam size göre! 100% polyester malzemeden üretilen ve bol kesimiyle büyük beğeni toplayan bu model açık yeşil rengiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

MANGO KLASİK UZUN TRENÇKOT

MANGO KLASİK UZUN TRENÇKOT

MANGO KLASİK UZUN TRENÇKOT 47094026
2.699,99 TL 

  • 60% pamuk,40% polyester malzemeden üretilen Mango markasına ait bu trençkot modeli, klasik seçimlerden vazgeçemeyenler için eşsiz bir parça. Bej rengiyle her tarz ve her yaş grubuna uyum sağlayan bu model, su itici kumaşı sayesinde yağmurlu havalarda sırılsıklam olmamanıza da olanak tanıyor.

ZARA SATEN UZUN TRENÇKOT

ZARA SATEN UZUN TRENÇKOT

ZARA SATEN UZUN TRENÇKOT 9149/791
1.399,00 TL

  • Şık bir davet için trençkot modeli arıyorsanız Zara markasına ait bu saten dokulu siyah trençkot modeline şans verebilirsiniz. Zarif duruşuyla göz kamaştıran bu model, özellikle saten elbiselerle muhteşem bir uyum yakalayabilir.

BERSHKA PAMUKLU TRENÇKOT

BERSHKA PAMUKLU TRENÇKOT

BERSHKA PAMUKLU TRENÇKOT 1302/085/802
1.599 TL

  • 100% pamuk malzemeden üretilen Bershka markasına ait bu trençkot modeli ise grinin asaletini tarzına yansıtmak isteyenler için harika bir öneri olacaktır. Kuşak detayı da bulunan bu modeli ister ofis şıklığında ister arkadaşlarınızla kahve içmek için hazırlandığınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0