Bahar aylarında ne giyilir? En güzel yağmur çizmesi modelleri ve fiyatları

İlkbahar mevsiminin olmazsa olmazı yağmurlu günlerde ayaklarınızın sırılsıklam olmasını istemiyorsanız mutlaka bir yağmur çizmesi satın almalısınız. Piyasada yer alan onlarca renk, model ve markadaki yağmur çizmelerine göz atarak hem bütçenize hem de zevkinize uygun seçimler yapabilirsiniz. Peki en güzel yağmur çizmesi modelleri ve fiyatları nedir? İşte detaylar...

Soğuk ve kasvetli günleri geride bıraktığımız bahar aylarında doğa tüm cömertliğini gözler önüne seriyor. Rengarenk çiçeklerin bahçelerde görsel bir şölen oluşturduğu ve göz kamaştıran manzaraların zengin atmosferiyle harmanlanan bahar aylarında pencerelerimizin camına yansıyan yağmur damlalarını es geçmek olmaz. Hem doğa yürüyüşlerinde bahçe işlerinde hem de yağmurlu günlerde doğru bir şekilde giyinmenin anahtarı ise elbette "yağmur çizmeleri". Konforlu, rahat ve su geçirmez bir çift yağmur çizmesi mutlaka her kadının gardırobunda yer almalı. Gelin, en şık ve en kullanışlı yağmur çizmesi modellerine birlikte göz atalım.

İlkbahar mevsiminde nasıl giyinilmeli? En güzel yağmurluk modelleri ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABERİlkbahar mevsiminde nasıl giyinilmeli? En güzel yağmurluk modelleri ve fiyatları

EN GÜZEL YAĞMUR ÇİZMESİ MODELLERİ VE FİYATLARI

VivensModa Benetton yağmur çizmesi

VivensModa Benetton yağmur çizmesi

VİVENSMODA BENETTON YAĞMUR ÇİZMESİ BN 50014
779,00 TL

  • Yağmurlu havaların vazgeçilmezi haline gelen yağmur çizmeleri arasında dikkatleri üzerine çeken Vivensmoda markasına ait Benetton isimli bu çizmeler, siyah rengiyle büyük beğeni topluyor. Klasik bir tasarıma sahip olan bu çizmeyi dilerseniz taytlarla ya da pantolonlarla rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Igor Boıra yağmur çizmesi

Igor Boıra yağmur çizmesi

IGOR BOIRA KIRMIZI YAĞMUR ÇİZMESİ CC171 
929,90 TL

  • İlkbahar mevsiminin neşesine renk katmak isterseniz rengarenk bir yağmur çizmesiyle hem şık hem de konforlu hissedebilirsiniz. Igor markasına ait olan Boıra isimli bu mat kırmızı renkli yağmur çizmesi, su geçirmez özelliği sayesinde su birikintileri ya da sağanaklara karşı koruma sağlıyor. Renkli bir yağmurlukla tercih edebileceğiniz bu çizme sayesinde tüm gözler sizin üzerinizde olabilir.

Derimod yağmur çizmesi

Derimod yağmur çizmesi

DERİMOD BEYAZ YAĞMUR ÇİZMESİ 22WFE1453PV
319.99 TL

  • Klasiklerin dışında bir tarza sahipseniz Derimod markasına ait bu beyaz renkli yağmur çizmelerine bayılacaksınız demektir! Taban yüksekliği 2,5 cm olan bu bembeyaz çizmeler, özellikle tulum kombinlerinde enfes bir parça olarak kullanılabilir.

Elle Calum yağmur çizmesi

Elle Calum yağmur çizmesi

ELLE CALUM YAĞMUR ÇİZMESİ
399,90 TL

  • Desensiz, düz ve sade tasarımlar ilginizi çekiyorsa Elle markasının Calum isimli yağmur çizmesine şans verebilirsiniz. Rahatlığı temel alan bu çizmenin taban yüksekliği 2.5 cm. İster eteklerle ister kot pantolonlarla tercih edebileceğiniz bu çizmeyi taytlarla da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Modatrend yağmur çizmesi

Modatrend yağmur çizmesi

MODATREND VİZON RENGİ YAĞMUR ÇİZMESİ Z34003490002
379,80 TL

  • Ve geldik son önerimize! Modatrend markasına ait olan bu yağmur çizmesi, vizon rengiyle ön plana çıkıyor. Hem açık hem de koyu renklerle muhteşem bir uyum yakalayan bu çizmeyle gardırobunuza farklılık katabilirsiniz.
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0