2023 Yaz mevsimi çanta trendleri nelerdir? En şık çanta modelleri ve tasarımları

Yaz mevsiminin ruhunu yansıtan çanta modelleriyle yeni sezonda ışıltılı bir bakış açısını stilinize yansıtabilirsiniz. Dönemin popüler hatlarını ve zamansızlığın konforunu gözler önüne seren en özel çanta tasarımlarını sizler için derledik. İşte 2023 İlkbahar-Yaz sezonuna damga vuracak çanta modelleri ve tasarımları...

Kusursuz bir stilin tamamlayıcısı olan çantalar, her sezon şıklığın ve zarafetin temsilcisi olarak karşımıza çıkıyor. Hem günlük kullanımda hem de davetlerde hayat kurtaran çantalar, geçmişten günümüze sayısız modelle modaseverlerin beğenisine sunuluyor. Her sezon birçok stil, renk, desen, materyal ve dokuyla tasarlanan çantalar, 2023 yaz sezonunda da dünyaca ünlü markaların raflarında kendilerine yer buluyor. Peki yeni sezonun öne çıkan çanta modelleri nelerdir? Gelin, dikkat çekici bir tarzın anahtarı olan çantalarda doğru seçim yapmanın yollarına birlikte göz atalım.

Yüz şekline göre güneş gözlüğü nasıl seçilir? Hangi yüz tipine hangi gözlük yakışır?İLİŞKİLİ HABERYüz şekline göre güneş gözlüğü nasıl seçilir? Hangi yüz tipine hangi gözlük yakışır?

YENİ SEZONA DAMGA VURACAK ÇANTA MODELLERİ

  • KÜÇÜK TASARIMLARLA BÜYÜK ETKİ

1997 yılında İtalyan Silvia Venturi Fendi tarafından özel olarak tasarlanan baget çantalar, son birkaç yıldır parlayan moda trendleri arasına adını yazdırdı. Neredeyse her kadının stiline şıklık katan baget çantalar, hem mini formu hem de kısa saplarıyla ince yazlık kıyafetler ve elbiselerle rahat kullanım imkanı tanıyor.

Baget çanta

Baget çanta

Parlak, deri, kadife, süet gibi farklı desen ve kumaştan üretilen baget çantalar, yalnızca telefon, cüzdan, anahtar ve ruj gibi az eşya taşımayı sevenler için ideal bir model olabilir. Bu portatif çantaların önümüzdeki yıllarda da popülerliğini koruyacağını düşünürsek mutlaka gardırobunuzda bir baget çantaya yer vermenizi tavsiye ederiz.

Baget çanta modeli

Baget çanta modeli

Eğer küçük tasarımlı çantalardan hoşlanıyorsanız baget çanta yerine direkt olarak mini çantalara da yönelebilirsiniz. Farklı tasarımlar hoşlanan kadınlar için oldukça ufak formda tasarlanan bazı çanta modelleri, kullanışlılık arayanlar için ideal olmasa da estetik bir görünüm yakalamaya yardımcı oluyor.

Mini çanta modelleri

Mini çanta modelleri

  • BAMBU SAPLARLA DOĞALLIĞI YAKALAYIN

Bohem, bali, aztek ve natürel stillerden hoşlananlar için doğallığın ön planda olduğu tasarımlar ve detaylar dikkat çekici hale geliyor. Altın sarısı kumsallar ve masmavi berrak denizlere doğru açılan hoş bir seyahatte keten bir elbise, bağcıklı sandaletler ve büyük halka küpelerinizi tamamlayabileceğiniz en hoş şey 'bambu saplı' çantalar olacaktır.

Bambu saplı çanta

Bambu saplı çanta

Otantik ve iç açıcı görünümlerin vazgeçilmezi olan bambu saplı çantalar, bahar ve yaz aylarında en sık kullandığınız çantanız olabilir.

Bohem çanta modelleri

Bohem çanta modelleri

  • DEVASA ZİNCİRLER

Çantalarda sıklıkla karşımıza çıkan metal zincirler, bu sezon yerini devasa büyüklükteki plastik zincirlere bıraktı. Sezonun gözde tasarımlarından biri haline gelen bu plastik zincirler özellikle neon renkli ya da açık tonlardan oluşabiliyor.

Zincirli çantalar

Zincirli çantalar

  • BUCKET ÇANTALARA ŞANS VERMEYE NE DERSİNİZ?

Çanta seçiminde kullanışlı ve konforlu kullanım imkanı tanıyan Bucket çantalar, zamansız şıklığı arayanlar için eşsiz bir seçim olacaktır. İçerisindeki bez bölmesi sayesinde fermuar ya da kilit sistemini ortadan kaldıran bu tasarımlar, yeni sezona damga vurmaya hazırlanıyor.

Bucket çanta modeli

Bucket çanta modeli

  • İLGİ ÇEKEN TASARIMLAR

Asimetrik tasarımlar, püskül detaylar, dikkat çeken materyaller de yeni sezonda farklı görünmek isteyen kadınların ilgi odağı haline geliyor. İşte o tasarımlardan bazıları...

Farklı tasarımlı çantalar

Farklı tasarımlı çantalar

Farklı tasarımlı çantalar

Farklı tasarımlı çantalar

Farklı tasarımlı çantalar

Farklı tasarımlı çantalar

Farklı tasarımlı çantalar

Farklı tasarımlı çantalar

Nemli havalarda cilt bakımı nasıl yapılır? Terledikten sonra yapılacak cilt bakımı

İLİŞKİLİ HABER

Nemli havalarda cilt bakımı nasıl yapılır? Terledikten sonra yapılacak cilt bakımı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0