Piknik kombini nasıl yapılır? Yaz etkinliklerine uygun kombin önerileri

Yaz aylarında eğlenmek ve kaliteli zaman geçirmek için birbirinden eğlenceli aktivitelerle unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Kimi zaman lezzetli sunumların göz kamaştırdığı piknik sofraları kimi zaman da sevdiğiniz şarkılara eşlik edebileceğiniz bir konserle bunu yapmanız mümkün. Aktivitelerinizi zenginleştirecek en güzel kombin önerilerini sizler için bir araya getirdik. işte tüm detaylar haberin devamında...

Yaz mevsimi demek neşeli ve enerjik bir atmosferin hakim olduğu günler demek! Doğanın tüm zenginliğini gözler önüne serdiği bu özel günlerde kapalı alanlara veda ederek dışarıda daha fazla zaman geçirmeye özen gösteriyoruz. Kimi zaman deniz kenarında kitap okumak kimi zaman piknik yapmak kimi zaman da açık hava festivallerinde doyasıya eğlenmek... İşte yaz ayları tam da bu aktiviteler için biçilmiş kaftan niteliğinde. Siz de boş zamanlarınızda doyasıya eğlenebileceğiniz etkinliklere yer vermek istiyor ve bu etkinliklerde adeta bir yıldız gibi parlamak istiyorsanız doğru yerdesiniz demektir! Gelin, 4 farklı aktiviteye uygun 4 farklı kombine birlikte göz atalım.

Vanilla Girl akımı nedir? Vanilla Girl stili nasıl yapılır? Vanilla Girl nasıl olunur?İLİŞKİLİ HABERVanilla Girl akımı nedir? Vanilla Girl stili nasıl yapılır? Vanilla Girl nasıl olunur?

YAZ AYLARINA UYGUN KOMBİN ÖNERİLERİ

  • PİKNİK SOFRALARINDA SEVDİKLERİNİZLE BULUŞUN!

Bir yanda masmavi gökyüzü bir yanda yemyeşil manzaraların yer aldığı doğada sevdiklerinizle piknik keyfi yapmak isterseniz konforlu bir giyim tarzıyla rahatlığı yakalayabilirsiniz. Bunun için bahar ve yaz aylarının favori rengi sarıyı siyah rengiyle harmanlayabilirsiniz. İlk olarak Bershka markasına ait bol paça pantolon ve Twist markasına ait artworklü sarı siyah detaylı gömleği bir araya getirmekle işe başlayabilirsiniz. Ardından Lacoste markasının Court Cage isimli sarı sneakerı ve Tonny Black markasının sarı renkli mini çantasıyla görünümünüze renk katabilirsiniz. Sıcak havalarda hem korunmak hem de rahat hissetmek için Calvin Klein markasına ait siyah sarı detaylı şapka ile Angel Eyes markasına ait siyah güneş gözlüğünü bir araya getirebilirsiniz. Son dokunuşta ise Parigi markasının gümüş rengindeki kalpli bilekliğiyle spor bir kombin elde edebilirsiniz.

Piknik kombin önerisi

Piknik kombin önerisi

  • BERSHKA DAD FİT KLASİK PANTOLON 0114/168/407: 559,95 TL
  • TWİST ARTWORKLÜ ÇİZGİ DESEN GÖMLEK: 1.199,00 TL
  • LACOSTE COURT CAGE SARI SNEAKER: 2.499,00 TL
  • TONY BLACK MİNİ URBAN ÇAPRAZ ÇANTA: 99,15 TL
  • CALVİN KLEİN MONOGRAM LOGO ŞAPKA: 628,15 TL
  • ANGEL EYES SİYAH GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ AE1848C9B4267: 329,99 TL
  • PARİGİ PRGJYK3307 KALPLİ BİLEKLİK: 284,00 TL

 

  • KAHVALTILAR NEŞEYLE DOLSUN

Havaların ısınmasıyla beraber kahvaltı keyfinizi deniz kenarında şık bir restorana ya da küçük bir butik kafeye taşıyabilirsiniz. Güne neşeli ve pozitif bir başlangıç yapmanın sırrı olan kahvaltı tekliflerinde göz alıcı bir görünüm oluşturmak isterseniz bu kombin aradığınız şey olabilir. Bunun için yazın temsilcisi çiçek desenleri ve dikkat çeken renkleri bir arada kullanabilirsiniz. Mango markasına ait çiçekli fırfırlı elbise ve Elle markasına ait elbiseyle aynı renk tonuna sahip topuklu sandaleti bir araya getirerek hoş bir başlangıç yapabilirsiniz. Ardından The Art Accessories markasının hasır lila tonlarındaki hasır çantasıyla bohem bir bakış görünüm elde edebilirsiniz. Aksesuar olarak ise Ervalina Aksesuar markasının şeffaf mor rengindeki reçine halka küpeleriyle kombininizi tamamlayabilirsiniz. Yaz çiçekleri gibi kokmak için mutlaka La Vie Est Belle isimli parfümü kullanabilirsiniz. 

Kahvaltı kombin önerisi

Kahvaltı kombin önerisi

  • MANGO FIRFIRLI ELBİSE 47005885-MOLLY: 1.499,99 TL
  • ELLE LİLA TOPUKLU SANDALET ZAYAS-1000: 1.249,90 TL
  • THE ART ACCESSORİES HASIR ÇANTA: 219,99 TL
  • ERVALİNA AKSESUAR REÇİNE HALKA KÜPE: 57,99 TL
  • LA VİE EST BELLE PARFÜM: 1.100 TL

 

  • MÜZİKAL BİR ŞÖLENE KİM HAYIR DİYEBİLİR?

Yaz aylarında dinlemekten büyük zevk aldığımız birçok sanatçı konser takvimlerini doldurmaya başladı. Siz de müzikal bir şölen yaşayabileceğiniz güzel bir konser akşamına hazırlanmak isterseniz son dönemlerin parlayan stil önerilerinden Western tarzına şans verebilirsiniz. Bunun için Mango markasına ait yırtmaçlı uzun denim etek ve Bershka markasına ait soluk efektli kısa kollu t-shirt'ü bir arada kullanabilirsiniz. Belinize vurgu yapmak ve Western esintilerini stilinizde kullanmak içinse QOCAOFIG markasının tokalı kemerini tercih edebilirsiniz. Ardından eteğin tamamlayıcısı haline gelecek olan Bershka markasına ait kovboy tarzı denim çizmeleri kullanabilirsiniz. Denim parçaları sıklıkla kullanmayı seviyorsanız yine Bershka markasına ait denim püsküllü çanta ve Herschel markasına ait bucket şapka da harika bir seçim olacaktır. Son olarak Petek Aksesuar markasının boncuk, püsküllü küpeleriyle imza stilinizi oluşturmanız çok kolay!

Konser kombin önerileri

Konser kombin önerileri

  • MANGO YIRTMAÇLI DENİM ETEK: 799,99 TL
  • BERSHKA SOLUK EFEKTLİ KISA KOLLU T-SHİRT: 379,95 TL
  • QOCAOFIG ÇİFT TOKALI WESTERN TARZ KEMER: 535,66 TL
  • BERSHKA KOVBOY TOPUKLU DENİM ÇİZME: 1.499 TL
  • BERSHKA PÜSKÜLLÜ DENİM ÇANTA: 559,95 TL
  • HERSCHEL DENİM ŞAPKA: 599,40 TL
  • PETEK AKSESUAR HAWAİİ BONCUK PÜSKÜLLÜ KÜPE: 39,99 TL

 

  • KEYİFLİ BİR YÜRÜYÜŞLE KENDİNİZE VAKİT AYIRIN

Güne erken başlamayı seviyorsanız deniz kenarında keyifli bir yürüyüşle hem fiziksel hem de ruhsal olarak iyi hissedebilirsiniz. Bunun için tamamen rahatlığın ön planda olduğu dengeli bir kombin oluşturabilirsiniz. İlk olarak Oysho markasına ait siyah flare kumaş pantolon ile H&M markasına ait kolsuz spor üstünü bir araya getirerek işe başlayın. Ardından LC Waıkıkı markasının mat lila rengindeki spor hırkasını tercih edebilirsiniz. Ayakkabı olarak ise hem yürüyüş hem de koşuya uygun bir model olan Nike markasının W Tc 7900 Prm isimli koşu ayakkabısını kullanabilirsiniz. Telefon ve anahtar gibi mutlaka yanınızda olması gereken eşyalarınızı taşımanız içinse DK LEATHER markasının lila rengindeki mini çantasına şans verebilirsiniz. Güneşten korunmak için Gap markasının lila rengindeki şapkasıyla da uyumlu bir görünüm sergileyebilirsiniz. Son dokunuş ise detaylarda gizli! Hem egzersizlerinizi gözlemleyebilmek hem de acil bir telefon görüşmesine yardımcı olabilecek Huaweı markasının akıllı saati ve Under Armour markasının su matarasıyla yürüyüş için hazırsınız.

Yürüyüş ve koşu kombin önerileri

Yürüyüş ve koşu kombin önerileri

  • OYSHO FLARE PANTOLON: 1.199,00 TL
  • H&M DRYMOVE GENİŞ KESİMLİ KOLSUZ SPOR ÜST: 239,99 TL
  • LC WAIKIKI ACTİVE DİK YAKA SPOR HIRKA S2FJ73Z8: 323,99 TL
  • NİKE W TC 7900 PRM: 2899,00 TL
  • DK LEATHER KÜÇÜK TELEFON ÇANTASI: 124,90 TL
  • GAP LİLA BEYZBOL ŞAPKASI: 499,95 TL
  • HUAWEI WATCH FİT 2 AKTİF EDİTİON AKILLI SAAT: 2099,00 TL
  • UNDER ARMOUR SİDLİNE SU MATARASI: 1.649,08 TL
Hamilelikte kırmızı et tüketilir mi? Hamileler az pişmiş et yiyebilir mi? Eti nasıl pişirmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelikte kırmızı et tüketilir mi? Hamileler az pişmiş et yiyebilir mi? Eti nasıl pişirmeli?
Kurbanlık koyun nasıl seçilir? Koyun alırken nelere dikkat edilmeli

İLİŞKİLİ HABER

Kurbanlık koyun nasıl seçilir? Koyun alırken nelere dikkat edilmeli
Kredi kartıyla kurban satın alınabilir mi? Krediyle kurban almak caiz mi?

İLİŞKİLİ HABER

Kredi kartıyla kurban satın alınabilir mi? Krediyle kurban almak caiz mi?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0