Türkiye'nin İlk Modest Pazaryeri MODALOG'un CEO'su Adem Erdal'dan iddialı açıklamalar!

Modest giyimin önde gelen markalarını buluşturan pazaryeri Türkiye'nin İlk Modest Pazaryeri MODALOG'un CEO'su Adem Erdal, modest giyim ve yenilikçi tasarımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

"Tarzına Diyecek Yok" sloganıyla moda dünyasında fırtınalar estiren ve Türkiye'nin ilk "Modest Giyim Pazaryeri" olarak açılan MODALOG, ürün çeşitliliği ve yenilikçi bakış açısıyla moda tutkunlarından tam not alıyor.

MODALOG

MODALOG

Moda sektöründe modest giyim pazarının hedef kitlesi genişlediğinden bahseden MODALOG CEO'su Adem Erdal, dikkat çeken açıklamalara imza attı. E-ticaret sektörünün her geçen yıl büyüme trendini sürdürdüğünü dile getiren Erdal, "Gelişen teknoloji, dünya genelinde hızla artan internet erişimi, mobil cihaz kullanımının yaygınlaşması, değişen müşteri alışkanlıkları ve işletmelerin dijitalleşmeye yönelik talepleri, e-ticaretin büyümesini ve gelişmesini destekliyor. E-ticaretin globalleşmesi, işletmelere daha geniş bir müşteri tabanına ulaşma fırsatı sunuyor. Bu da e-ticaretin büyümesini destekleyen önemli bir faktördür. Bu bilgiler ışığında; e-ticaretin sürekli büyüme potansiyeline sahip olduğunu ve gelecekte de büyümeye devam edeceğini söyleyebiliriz." şeklinde konuştu.

MODALOG CEOsu Adem Erdal

MODALOG CEOsu Adem Erdal

Modest giyinen kadınların internetten alışveriş yapma yatkınlığı ve yoğunluğu genel olarak toplumun diğer kesimleriyle benzerlik gösterdiğinin altını çizen Erdal, kolay ve hızlı bir alışverişin anahtarı olduğu için çevrimiçi platformların daha fazla tercih edildiğini söyledi.

MODEST MODASINDA DA ALIŞVERİŞ YAPMA EĞİLİMİ ONLINE PLATFORMLARA DOĞRU KAYDI

Yaptıkları araştırmalarda dünya modest pazarının yıllık yaklaşık yüzde 7,5 büyüme rakamlarına ulaştığını anlatan Adem Erdal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bununla birlikte e- ticaretin toplam ticarete oranının yüzde 20’ye ulaştığını söyleyebiliriz. Dolayısıyla e-ticaret kullanım alışkanlığını etkileyen önemli parametreler, yaş olgusu ve mobil kullanım eğilimi gibi konulardır. Tesettür markalar tarafından online alışveriş hizmeti sunulmasıyla birlikte, tesettür modasında da alışveriş yapma eğilimi fiziki mağazalardan online platformlara doğru kaydı"

MODALOG SEKTÖRÜN DİNAMİKLERİNİ ÇOK İYİ TANIYOR

MODALOG'un yenilikçi ve tasarım odaklı bir bakış açısı olduğunu dile getiren Erdal, "Biz Modalog olarak; sektörün dinamiklerini çok iyi tanıyan, sektör paydaşlarına kendilerini değerli hissettiren, tasarım odaklı ve yenilikçi markaları bir araya getirerek, hayatın içine karışan, sosyalleşen, aktif ve tarzını yansıtmak isteyen özgüveni yüksek kadınlar için, modest giyimin dijitaldeki buluşma merkezini kurduk. Hem iş ortaklarımızın en trend ürünlerini yansıtabileceği, hem modest giyim tarzını tercih eden kadınların, yüzlerce markaya ve binlerce çeşit ürüne tek bir noktadan ulaşabileceği hayalleri Modalog ile gerçeğe dönüşüyor" dedi.

MODALOG CEOsu Adem Erdaldan açıklamalar

MODALOG CEOsu Adem Erdaldan açıklamalar

"GENİŞ BİR KİTLE İLE ETKİLEŞİM OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ"

Son olarak olarak tedarikçileriyle iş birliğine çok kıymet verdiklerini ve onların memnuniyetini önemsediklerine dikkat çeken Erdal, "Bu doğrultuda milyonlarca hedef kitleye tek noktadan erişim ve yenilikçi çözümler sunarak, yapay zeka desteği ile görünür olma, adil listeleme imkanı veriyoruz. 360 derece pazarlama iletişimi ile markalarımızı destekliyor, imaj çalışmaları ve organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Sosyal e-ticaret deneyimi sunarak, modest giyimin takip edilen fenomenleriyle ortak projeler ve Modalog’la daha geniş bir kitle ile etkileşim oluşturmayı hedeflerimizin başında tutuyoruz. "Modalog’ da birlikteyiz, Birlikte çok güçlüyüz!" sloganımızla sektör paydaşlarımızı buluşturmak, onların kendilerini ait hissedecekleri bir platform olmak en büyük amacımız" diyerek sözlerini tamamladı.

MODALOG

MODALOG

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0