Marin stilde nasıl giyinilir? Marin stil kombin önerileri

Yaz sezonunun parlayan yıldızı "Marin" stil, deniz esintilerini tarzına taşımak isteyen kadınların her dönem favorisi haline geliyor. Mavi ve kırmızının kusursuz bir şekilde harmanlanmasıyla ortaya çıkan bu stil mutlaka sizin de gardırobunuzda kendine yer bulmalı. Peki Marin stil nedir? Marin stil kıyafetler nelerdir? İşte 3 adımda Marin stilde giyinmenin yolları...

Sıcak havaların ve rengarenk bir atmosferin hakim olduğu yaz aylarında deniz, kum ve güneş üçlüsü eşliğinde keyif dolu günlere kucak açıyoruz. Özgürlüğün temsilcisi mavinin dört bir yanımızı çevrelediği bu özel günlerde hem evimizde hem de stilimizde değişimlere yer veriyoruz. Yaz trendleri denildiğinde ise akla ilk gelen tarz elbette ki "Marin" dokunuşunda gizli oluyor. Renk karmaşasından uzak, sade ve iç açıcı bir görünümü hedefleyen Marin stil doğallık olmazsa olmazım diyenler, için enfes bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Gelin, Marin tarzda giyinmenin en etkili yollarına birlikte göz atalım.

Yaz aylarında nasıl giyinmeliyiz? Yazın kıyafetler nasıl seçilir?İLİŞKİLİ HABERYaz aylarında nasıl giyinmeliyiz? Yazın kıyafetler nasıl seçilir?

MARİN STİL KOMBİN ÖNERİLERİ

  • MARİN STİLİNİN YAPI TAŞI: ÇİZGİLER!

Doğal, ferah ve iç açıcı bir bakış açısı benimseyen Marin stilde bir kombin yapmak istiyorsanız çizgili bir parça satın alarak işe başlamalısınız. Bunun için LC Waıkıkı markasına ait bisiklet yaka, mavi çizgili elbiseye şans verebilirsiniz. Midi boy olan bu elbisenin sportif görüntüsünü korumak için Marjin markasına ait beyaz ve mavi detaylı spor ayakkabıyı tercih edebilirsiniz. Ardından abartıdan uzak bir çanta için LC Waıkıkı markasının deri görünümlü beyaz baget çantasını kullanabilirsiniz. Sıra geldi aksesuarlara! Yaz sıcaklarında konforlu hissetmek için Herschel markasının denim bucket şapkası harika bir seçim olacaktır. Mavi tonlarına vurgu yapmak ve deniz figürlerini kullanmak içinse Yargıcı markasına ait boncuk detaylı zincir kolye ile İpekyol markasına ait karma uçlu kolyeyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Marin stil kombin önerileri

Marin stil kombin önerileri

  • LC WAIKIKI BİSİKLET YAKA ÇİZGİLİ KISA KOLLU ELBİSE S3I631Z8: 249,99 TL
  • MARJİN BEYAZ YÜKSEK TABANLI SNEAKER 20Y0033PM99116: 499,00 TL
  • LC WAIKIKI DERİ GÖRÜNÜMLÜ BAGET ÇANTA: 199,99 TL
  • HERSCHEL HENDERSON DENİM ŞAPKA: 599,40 TL
  • YARGICI BONCUK DETAYLI ZİNCİR KOLYE 22KKBJ8059X021: 199,95 TL
  • İPEKYOL KARMA UÇLU KOLYE IS1230051004122: 249,50 TL

 

  • KIRMIZININ CANLI ETKİSİ!

Marin stilinin ana renklerinden biri olan kırmızıyla hoş bir kombin yapmak isterseniz ilk olarak Zara markasına ait parlak kırmızı bol paça pantolon ve Bershka markasına ait beyaz gömleği bir araya getirerek işe başlayabilirsiniz. Ardından LC Waıkıkı markasının beyaz babeti ve Tonny Black markasının kırmızı mini çantasıyla dengeli bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bu kombinde yaz sıcaklarında kurtarıcı bir parça olan Toz Vintage markasının kırmızı çerçeveli güneş gözlüğünü de es geçmemek gerekiyor! Aksesuar seçiminde Marin stilinin en değerli figürlerinden deniz yıldızı, deniz kabuğu ve deniz kaplumbağasına yer açabilirsiniz. Bunun için de Chavin markasının mavi detaylı çelik bilekliği ile Pandoccı markasının deniz kaplumbağa figürlü aksesuarını tercih edebilirsiniz.

Marin stil kombin önerileri

Marin stil kombin önerileri

  • ZARA RELAXED FIT PANTOLON 5039/360: 459,95 TL
  • BERSHKA ÖNÜ KRUVAZE BEYAZ GÖMLEK 0942/019/250: 321,05 TL
  • LC WAIKIKI DERİ GÖRÜNÜMLÜ BABET S3AA58Z8: 239,99 TL
  • TONY BLACK MİNİ URBAN KIRMIZI ÇANTA: 129,90 TL
  • TOZ VİNTAGE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ: 229,99 TL
  • PANDOCCI MAVİ DENİZ KAPLUMBAĞA CHARM: 256,00 TL
  • CHAVİN MAVİ DENİZ TEMALI BİLEKLİK: 133,99 TL

 

  • MAVİ VE KIRMIZI UYUMU

Yaz akşamlarında deniz kenarında keyifli bir akşam yemeği yerken ya da sabah kahvesi için arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir kombinle daha karşınızdayız. Star parçanın elbise olduğu bu görünüm için ilk olarak Zara markasının kemerli ve desenli mavi-beyaz elbisesini satın alabilirsiniz. Ardından Otrera markasına ait Blue Noa isimli omuz çantasına şans verebilirsiniz. Soft mavilere daha fazla vurgu yapmak ve dinamik bir bakış açısı yakalamak içinse Luvi markasına ait Lowa isimli saks mavisi topuklarına yer verebilirsiniz. Saçlarınızı ise dalgalı bir şekilde kullanarak Bahels markasının saks mavi rengindeki büzgülü tacını tercih edebilirsiniz. Son olarak Mai Silver markasının deniz yıldızı şeklindeki küpesini takıp L'Oreal Paris markasının Color Richie serisindeki kırmızı rujunu kullanabilirsiniz.

Marin stil kombin önerileri

Marin stil kombin önerileri

  • ZARA KEMERLİ VE DESENLİ ELBİSE: 859,95 TL
  • OTRERA BLUE NOA EL ÇANTASI & OMUZ ÇANTASI: 6.250,00 TL
  • LUVİ LOWA MAVİ SATEN TOPUKLU TERLİK: 579,00 TL
  • BAHELS SAKS MAVİSİ BÜZGÜLÜ SAÇ BANDI: 84,99 TL
  • MAİ SİLVER 925 AYAR DENİZ YILDIZI KÜPE: 166,03 TL
  • L'OREAL PARİS COLOR RİCHİE SATEN BİTİŞLİ RUJ: 174,00 TL
Douyin makyajı nedir? Douyin makyajı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Douyin makyajı nedir? Douyin makyajı nasıl yapılır?
Bolu'nun doğal cazibesi: Termal keyfi mi, Abant Gölü kıyısında huzur dolu bir tatil mi?

İLİŞKİLİ HABER

Bolu'nun doğal cazibesi: Termal keyfi mi, Abant Gölü kıyısında huzur dolu bir tatil mi?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0