Hüzünlü Prenses Charlene'in gözyaşlarıyla bezeli gelinliğinin sırrı ortaya çıktı!

Monako Prensesi Charlene'in 2011 yılında giydiği göz alıcı gelinliği yıllar geçmesine rağmen harika tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Düğün gününde dahi ağlayan prensesin gelinliğine dair merak edilen detaylar herkesi şaşırttı.

Dünya basınının "Hüzünlü Prenses" olarak adlandırdığı Monaco Prensesi Charlene'in Monako Prensi Albert ile evlendiği tarih olan 2011 yılından bu yana gözyaşları dinmiyor. Düğününde dahi ağlayan genç prenses, uzun süredir yaşadığı psikolojik ve fiziksel rahatsızlıklarla sık sık gündeme geliyor.

 

 

Monaco Prensesi Charlene

Monaco Prensesi Charlene

Duru ve göz kamaştıran güzelliğini mutsuz bir evliliğe hapsettiği iddia edilen Charlene, aylarca Güney Afrika gezisinden dönmemiş ve İsviçre'de bir klinikte tedavi görmeye başladı. Oldukça gizli tutulan bu sürecin ardından sessizliğe bürünen Prensesin 2011 yılında giydiği gelinliğine dair detaylar yıllar sonra ortaya çıktı. 

 

 

Monaco Prensesi Charlene ve Monaco Prensi Albert

Monaco Prensesi Charlene ve Monaco Prensi Albert

Dünyaca ünlü moda devi Armani'nin imzasını taşıyan gelinlik, kraliyet düğünlerinin aksine farklı bir tasarıma sahipti.

Monaco Prensesi Charlene gelinliği

Monaco Prensesi Charlene gelinliği

Evlenmeden önce uluslararası bir yüzücü olan Charlene'nin geniş omuzlarına orantı kazandırmak için gelinliğin yaka kısmı özenle hazırlanmıştı.

Hüzünlü prenses

Hüzünlü prenses

Kolsuz ve askısız gelinlik tam 3 terzi tarafından 2 bin 500 saatte hazırlandı. Gelinliğin üzerinde 40 bin tane Swarovski kristali ve 20 bin tane de küçük ve gerçek inci kullanıldı. Son dönemlerde düğün sezonunun açılmasıyla yeniden gündeme gelen gelinlik, yıllar geçse de moda tutkunlarından tam puan alıyor.

Monako prensesi

Monako prensesi

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0