Yaz akşamlarına uygun kombin nasıl yapılır? Yaz akşamı davetleri için kombin önerileri

Kavurucu sıcakların hakimiyet kurduğu yaz aylarında genellikle akşam saatlerinde dışarı çıkmaya özen gösteriyoruz. Ilık ılık esen meltem rüzgarı ve masmavi deniz manzarası eşliğinde yapabileceğimiz planlarımızda en dikkat ettiğimiz detay ise 'kıyafet seçimi' oluyor. Peki yaz akşamlarına uygun kombin nasıl yapılır? Yaz aylarında nasıl giyinilir? İşte detaylar...

Enerjik, keyifli ve huzur dolu anların sembolü olan yaz mevsiminde tüm yılın yorgunluğunu geride bırakıyor ve sevdiklerimizle zaman geçirmenin tadına varıyoruz. Tatil planlarının hız kazandığı bu sıcak günlerde yalnızca doğanın değil gardıroplarımızın da havasının değiştiğini görmek mümkün. Uçuş uçuş elbiselerin ve rengarenk dokulu parçaların ön plana çıktığı yaz modasında rahat ve göz alıcı bir görünüm oluşturmak ilk hedefimiz haline geliyor. Özellikle yaz akşamlarında şık bir davet ya da eşinizle romantik bir yemek için kusursuz bir görünüm yakalamak istiyorsanız sizler için hazırladığımız 3 farklı kombin önerisine mutlaka göz atmalısınız. Gelin, yaz akşamlarına damga vuracak 3 farklı kombin önerisine birlikte göz atalım.

Yazlık elbise nasıl kombinlenir? Yaz modasına uygun kombin önerileriİLİŞKİLİ HABERYazlık elbise nasıl kombinlenir? Yaz modasına uygun kombin önerileri

YAZ AKŞAMLARINA UYGUN KOMBİN NASIL YAPILIR?

  • SİYAH VE GOLD UYUMU

Eşinizle ya da dostlarınızla keyifli bir akşam yemeği için bir araya gelmek istiyorsanız hem yaz temasına uygun hem de şıklığınızı vurgulayacak mini bir elbise kombini yapabilirsiniz. Bunun için gold ve siyah uyumunu gözler önüne serecek LC Waıkıkı markasının tek omuz siyah elbisesi ile Mango markasının bantlı topuklu ayakkabısını kullanabilirsiniz. Çantada ise siyah ve altın detaylara vurgu yapan Aldo markasının Mınınaledar isimli çantasına şans verebilirsiniz. Son olarak Pelin Aksesuar markasının gold çiçekli küpeleri ve Pull&Bear markasının kalın dore bileziği iyi bir seçim olacaktır.

Yaz akşamlarına uygun kombin önerisi

Yaz akşamlarına uygun kombin önerisi

  • LC WAIKIKI VİSİON TEK OMUZ A KESİM ELBİSE S3HE04Z8: 459,99 TL
  • MANGO ALTIN SARISI BANTLI TOPUKLU SANDALET 47034417: 829,99 TL
  • ALDO MININALEDAR SİYAH ÇAPRAZ ÇANTA: 1.199,40 TL
  • PULL&BEAR KALIN DORE BİLEZİK: 219,95 TL
  • PELİN AKSESUAR GOLD ÇİÇEKLİ HALKA KÜPE 5A104: 169,99 TL

 

  • YAZ RENKLERİNE ŞANS VERİN!

Yaz mevsimi demek renklerin dans ettiği enfes bir görsel şölen demek! Siz de yaz aylarının sıcaklığını hissettirecek yeşil rengini tarzınızda kullanabilirsiniz. İlk olarak H&M markasının turkuaz ve yeşil tonlarındaki drapeli halter yaka üstüyle yine aynı markaya ait eteğini satın alarak işe başlayabilirsiniz. Rahat ve salaş bir görünümü hedefleyen bu kombinde Luvi markasının yeşil parmak arası topuklu terliklerini mutlaka tercih etmelisiniz. Ardından MiaMano markasına ait yeşil ve gold detaylı rafya çantasını kullanabilirsiniz. Sıra geldi aksesuar seçimine! Mavi markasının yeşil ve gold zincirli kolyesi ile Twist markasının deniz kabuğu figürlü sallantılı küpeleriyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Yaz akşamlarına uygun kombin önerisi

Yaz akşamlarına uygun kombin önerisi

  • H&M DRAPELİ HALTER YAKA ÜST: 329,99 TL
  • H&M KETEN KARIŞIMLI ANVELOP ETEK: 619,99 TL
  • LUVİ FACE YEŞİL TOPUKLU PARMAK ARASI TERLİK: 439,00 TL
  • MİAMANO YEŞİL YAZLIK RAFYA ÇANTA: 500,00 TL
  • TWIST SALLANTILI DENİZ KABUĞU KÜPE TS1230068122-070: 279,30 TL
  • MAVİ YEŞİL KOLYE 1911145-82948 : 169,99 TL

 

  • RAHAT VE DİKKAT ÇEKİCİ

Elbise ya da etek yerine daha rahat hissettirecek parçaları kullanmayı seviyorsanız son dönemlerde oldukça trend haline gelen paraşüt pantolonlara şans verebilirsiniz. Bunun için H&M markasına ait fuşya rengindeki düşük belli paraşüt pantolon hem rengi hem de rahatlığıyla aradığınız parça olabilir. Renk konusunda özgür bir bakış açısını benimsiyorsanız Zara markasına ait açık yeşil tonlarındaki straplez bluz ile tamamlayıcı bir görünüm oluşturabilirsiniz. Ayakkabı olarak hem yeşil hem de pembe tonlarını içerisinde barındıran Elle markasının spor ayakkabılarını kullanabilirsiniz. Bu kombinin star parçası ise Hipicon markasının Heyb isimli parıltılı çantası olacaktır. Oldukça renkli parçaların bir arada kullanıldığı bu görünümde altın yerine gümüş detayların hakim olduğu aksesuarlar kullanmanızı tavsiye ederiz. Bunun için Söğütlü Silver markasının halka küpeleri ve Guess markasının kol saatini tercih edebilirsiniz. Son olarak Chanel markasının imza kokusu Chance ile hazırsınız demektir!

Yaz akşamlarına uygun kombin önerisi

Yaz akşamlarına uygun kombin önerisi

  • ZARA POPLİN STRAPLEZ BLUZ: 299,95 TL
  • H&M FUŞYA DÜŞÜK BELLİ PARAŞÜT PANTOLON: 559,99 TL
  • ELLE SHOES PUDRA SPOR AYAKKABI: 879,92 TL
  • HİPİCON HEYB PARILTI ÇANTA: 689,00 TL
  • SÖĞÜTLÜ SİLVER GÜMÜŞ RENK HALKA KÜPE SGTL9260: 138,75 TL
  • CHANEL CHANCE EAU TENDRE PARFÜM: 2.970,00 TL
  • GUESS GUGW0385L1 KOL SAATİ: 2.438,10 TL
Çim biçme makinesi kaç watt olmalı? 2023 en iyi çim biçme makinesi modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Çim biçme makinesi kaç watt olmalı? 2023 en iyi çim biçme makinesi modelleri ve fiyatları
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0