Margot Robbie Barbie ile 1960'lara döndü! Zarafetiyle kuğu gibi süzüldü

Geçtiğimiz gün İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cineworld Leicester Square'de "Barbie" filminin Avrupa prömiyeri gerçekleştirildi. Dünya yıldızlarının göz kamaştırdığı gecede filmin başrol oyuncusu Margot Robbie'nin 1960'lı yıllardaki Barbie'den ilham alan tarzı moda tutkunlarından tam not aldı.

Başrollerinde Margot Robbie ve Ryan Gosling'in yer aldığı "Barbie" filmi tüm dünyada büyük bir heyecanla bekleniyor. Sinemaseverler tarafından yoğun ilgi gören yapım için sayılı günler kala İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cineworld Leicester Square'de filmin Avrupa prömiyeri yapıldı. 

Margot RobbieİLİŞKİLİ HABERMargot Robbie'nin 1980'li yıllardaki Barbie tarzı göz kamaştırdı!

Margot Robbie Barbie

Margot Robbie Barbie

Kırmızı halının yerine pembe halıda boy gösteren birçok ünlü isim şıklık yarışına girdi. Filmin başrol oyuncusu Margot Robbie ise diğer galalarda olduğu gibi Avrupa galasında da Barbie filminin temasına uygun olarak pembe bir elbise giymeyi tercih etti.

Margot Robbie Barbie elbisesi

Margot Robbie Barbie elbisesi

Vivienne Westwood imzalı bir elbise giyen Robbie, 1960'lı yıllardaki Enchanted Evening Barbie'nin görünümünü yansıttı. Dökümlü kuyruğu, sırt yırtmaçlı ve büzgülü belinde çiçek bulunan soluk pembe straplez elbisesiyle enfes görünen Robbie, Christian Louboutin imzalı bir ayakkabı giydi.

1960 Enchanted Evening Barbie

1960 Enchanted Evening Barbie

Saçlarını ise zarif bir topuzla şekillendiren ünlü oyuncu, aksesuar olarak gösterişli bir inci gerdanlık taktı. Robbie'nin duru, sade ancak iddialı görünümü herkesin beğenisini topladı.

Margot Robbie

Margot Robbie

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0