Lime yeşili kombin nasıl yapılır? Lime yeşiline hangi renk uyar?

2023 yaz sezonun trend renklerinden biri olan lime yeşili, hem şık hem de dikkat çekici olmanın en kolay halini modaseverlere sunuyor. Siz de bu renkle stilinize zengin bir dokunuş yapmak isterseniz muhteşem önerilerimize kulak vermeye hazır olun! Peki lime yeşili kombin nasıl yapılır? Lime yeşiline hangi renk uyar? İşte detaylar...

Her sezon yepyeni trendler, renkler, desenler ve dokuların hakimiyet kurduğu moda dünyasında bu sezon canlı ve parlak etkiler ön plana çıkıyor. Özellikle sosyal içerik platformlarında popüler olan akımların ilham kaynağı haline geldiği 2023 yaz sezonunun en beğenilen iki detayı ise pembe ve lime yeşili oluyor. Barbiecore trendinin odak noktası olan pembe, Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı "Barbie" filmiyle uzun süre zirvede yer alacak gibi görünüyor. Ancak lime yeşilinin de etkisini küçümsemek doğru olmaz. Gigi Hadid, Hailey Bieber, Dua Lipa gibi dünyaca ünlü yıldızların son dönemlerde favorisi haline gelen lime yeşili ile iddialı bir görünüm oluşturmanız mümkün. Gelin, lime yeşili rengiyle oluşturabilecek kombin önerilerine birlikte göz atalım.

Marin stilde nasıl giyinilir? Marin stil kombin önerileriİLİŞKİLİ HABERMarin stilde nasıl giyinilir? Marin stil kombin önerileri

LİME YEŞİLİ KOMBİN NASIL YAPILIR? LİME YEŞİLİ İLE 3 FARKLI KOMBİN ÖNERİSİ

  • GÖZLER HEP ÜZERİNİZDE OLSUN!

Dikkat çekici ve iddialı bir renk olan lime yeşilini kullanırken abartılı görünmekten endişe duyabilirsiniz ancak doğru parçalarla uyumlu görünmek oldukça kolay. Lime yeşilini tepeden tırnağa tarzınıza yansıtmak isterseniz size ilk önerimiz Dilvin markasına ait lime yeşili rengindeki mini basic elbisesini almanızdan yana olacaktır. Ardından yeşilin iki özel tonunu gözler önüne seren Nike markasına ait Dunk Low isimli yeşil spor ayakkabısına şans verebilirsiniz. Sportif bir şıklığı vadeden bu görünümde Koton markasına ait elbiseyle aynı renk tonundaki fileli kep şapkayı kullanabilirsiniz. Elbise ve şapkadaki uyumu çantanıza da yansıtmak isterseniz tasarımıyla büyük beğeni toplayan Tecer markasının kroko desenli baget çantasına şans verebilirsiniz. Son olarak Koton markasının gümüş renkli 7'li yüzük setiyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

UFAK BİR NOT:

Bu sıcak günlerde ferahlamak için Starbucks markasına ait yeşil renkli bardağında leziz bir cool lime içmeyi ihmal etmeyin!

Lime yeşili kombin önerisi

Lime yeşili kombin önerisi

  • DİLVİN MİNİ BASİC LİME YEŞİLİ ELBİSE 101A90326_Lime: 299,99 TL
  • NİKE DUNK LOW CHLOROPHYLL SPOR AYAKKABI: 5.251,00 TL
  • KOTON FİLELİ KEP ŞAPKA: 149,99 TL
  • TECER KROKO DESENLİ BAGET ÇANTA 208: 219,95 TL
  • KOTON 7'Lİ PARLAK TAŞ DETAYLI YÜZÜK SETİ 3SAK70146AA038: 99,99 TL
  • STARBUCKS YEŞİL RENKLİ SOĞUK İÇECEK BARDAĞI 473 ML 11131750: 751,06 TL

 

  • RAHATLIK ÖN PLANDA!

Lime yeşilini yoğun olarak kullanmak yerine beyaz ve yeşilin farklı bir tonuyla bir araya getirmek isterseniz Milagron markasının Kyra isimli lime yeşili pantolonu ile H&M markasının beyaz renkli kolsuz üstünü satın alarak işe başlayabilirsiniz. Ardından koyu yeşil detaylarıyla ön plana çıkan New Balance markasına ait 530 numaralı spor ayakkabı ve Mango markasına ait desenli shopper çanta ile uyum yakalayabilirsiniz. Aksesuar olarak ise Mavi markasının yeşil ve beyaz renkli kolyesi ve Hawkers markasının lime yeşili güneş gözlüğüyle enfes bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Lime yeşili kombin önerisi

Lime yeşili kombin önerisi

  • MILAGRON KYRA LİME PANTOLON: 4.900,00 TL
  • H&M BEYAZ KOLSUZ KISA ÜST: 249,99 TL
  • NEW BALANCE 530 SPOR AYAKKABI MR530AB: 7.078,80 TL
  • MANGO DESENLİ SHOPPER ÇANTA 47046711-GUETARIA-LM: 349,99 TL
  • MAVİ YEŞİL KOLYE 1911135-35021: 118,99 TL
  • HAWKERS LAUPER GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ: 1.268,88 TL

 

  • LİLA VE LİME YEŞİLİ UYUMU

Lime yeşilini beyaz, krem, siyah ya da gri tonlarla kullanabileceğiniz gibi daha dikkat çeken bir renkle de harmanlayabilirsiniz. Bu noktada mor ve lila tonları iyi bir seçim olacaktır. Mango markasına ait lila rengindeki uzun anvelop elbise, düz bir formda olduğu için Luvi markasına ait Alvo isimli topuklu ayakkabıyla bir araya geldiğinde lime yeşilinin canlı etkisini dengeli bir hale getirebilir. Bu görünümde çanta olarak ise İpekyol markasının lime yeşili bucket çantası hoş bir bakış açısı yakalamanızı sağlayacak. Sıcak yaz günlerinde hem konfor sağlayacak hem de şık bir aksesuar kullanmak isterseniz Oysho markasının mor desenli ahşap yelpazesine şans verebilirsiniz. Aynı zamanda Mango markasının halka uçlu kolyesi ile Chic markasının sarı renkli ojesini de kullanabilirsiniz. Elizabeth Arden markasının Green Tea Pear Blossom isimli parfümüyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Lime yeşili kombin önerisi

Lime yeşili kombin önerisi

  • MANGO UZUN ANVELOP ELBİSE 47066324-CHARLIZE-LQ: 659,99 TL
  • LUVİ ALVO YEŞİL TOPUKLU AYAKKABI 225-1015-3-YESIL: 922,90 TL
  • İPEKYOL PARLAK DOKULU BUCKET ÇANTA IS1230052114070: 899,50 TL
  • OYSHO DESENLİ AHŞAP YELPAZE 31845410: 399,95 TL
  • CHİC NAİL NEON SARI SUN GLARE 107: 49,90 TL
  • MANGO HALKA UÇLU KÜPE 47044417-AROPS-LQ: 179,99 TL
  • ELİZABETH ARDEN GREEN TEA PEAR BLOSSOM PARFÜM: 892,88 TL
Sombre nedir ve sombre ne demek? Sombre ve ombre arasındaki fark! Sombre nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Sombre nedir ve sombre ne demek? Sombre ve ombre arasındaki fark! Sombre nasıl yapılır?
Prizde unutulan cihazlarla ilgili uyarı! Su gibi elektrik harcıyor

İLİŞKİLİ HABER

Prizde unutulan cihazlarla ilgili uyarı! Su gibi elektrik harcıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0