Şıklık ve konforun tek adresi Modalog Tesettür mayo trendlerini açıkladı!

Yaz aylarının ışıltılı günlerinde plaj ve havuz keyfinin tadını çıkarmak isteyen birçok kadın sezonun ön plana çıkan mayo modellerini hızlı bir şekilde araştırıyor. Özellikle tesettüre uygun tarzını korumak isteyen kadınlar ise hem şık hem de konforlu parçalar seçmek istiyor. Moda tutkunlarının tek adresi haline gelen Modalog, bu yılın en dikkat çeken tesettür mayo modellerini açıkladı.

Yaz sezonuyla beraber altın rengi kumlar, masmavi berrak sular ve güneşin tüm cömertliğiyle içimizi ısıttığı neşeli günlere kucak açıyoruz. Yoğun bir tempoyu geride bırakarak dinlenmenin ve eğlenmenin tadına vardığımız yaz aylarında ailemiz ve sevdiklerimizle gidebileceğimiz tatil rotalarını da yavaş yavaş belirlemeye başladık. Eğer siz de Ege ve Akdeniz sahillerinin göz kamaştıran atmosferini soluyabileceğiniz güzel bir tatil rotası çizdiyseniz 2023 trendlerine uygun bir tatil valizi hazırlayabilirsiniz. Tatil valizlerinin demirbaşı olan mayolar bu noktada iyi bir başlangıç yapmanıza yardımcı olacak. Özellikle son dönemlerde tesettür giyimdeki yenilikçi bakış açısıyla beraber tesettür mayo trendlerini yakından mercek altına alabilirsiniz. Konfor ve şıklığın adresi Modalog, bu sene en çok satışı gerçekleştirilen tesettür mayolarını sizler için açıkladı. İşte yaz modasına damga vuracak tesettür mayo trendleri...

Modaseverler TürkiyeİLİŞKİLİ HABERModaseverler Türkiye'nin İlk Modest Pazaryeri MODALOG'da buluştu!

YÜKSELEN TRENDLERDE HIZLI KURUYAN MAYOLAR VAR!

Su itici hızla kuruyan mayolar bu sezon en çok tercih edilen ürünlerin başında. Mayonun hızla kuruması sağlık için de çok önemli olduğu için, markaların hızla kuruyan, dalgıç kumaşlar ile ürettiği ürünler çok tercih ediliyor. Bununla birlikte şıklığını sahillerde de sürdürmek isteyen modest severler, desenli, renkli tesettür mayo ürünlerini de tercih ediyor. Jileli 5'li tesettür mayo takımlar, yüzücü bone alternatifleri, yarı kapalı mayolar da tercihlerin arasında bulunuyor. 

Modalog

Modalog

2023 TESETTÜR MAYO TREND ÜRÜNLERİ NELERDİR?

Yazın enerjisini yansıtan canlı renkler ve desenlerle tasarlanan uzun kollu, rahat kesimleriyle hem şıklık hem de rahatlık sunan tesettür mayo trendleri hakkında konuşan Modalog’un CEO’su Adem Erdal, şu ifadeleri kullandı:

"2023 yaz sezonunda moda dünyasında öne çıkan parçalar; terletmeyen kumaşlardan üretilen renkli ve desenli elbiseler, kaplar, trend etek modelleri, plaj aksesuarları, gözlükler, hasır çantalar, büyük şapkalar, tiril tiril bluzlar, casual ayakkabılar… Bu yaz ihtiyacınız olan tüm ürünleri Modalog’da bulabilirsiniz. Canlı, pastel ve neon renkler, etkileyici desenler farklı kesimlerden oluşan zarif, rahat ve şık ürünlerle moda tercihleriniz ve tarzınıza bağlı olarak bu trendleri kendinize uygun şekilde kullanabilirsiniz."

"TESETTÜR MAYO TERCİHİNDE DOĞRU BEDEN SEÇMEK ÇOK ÖNEMLİ"

Tesettür Mayo seçimlerinde dikkat edilmesi gereken detaylara da işaret eden Modalog CEO'su Adem Erdal, "Tesettür mayolar, vücudu tamamen örten ve kalıbı bedeni saran bir yapıya sahip olmalıdır. Uzun kollu ve uzun paçalı modeller tercih edilip, yüzme esnasında rahat hareket etmeyi sağlayacak geniş kesimlere sahip olanları seçmek önemlidir. Tesettür mayo tercihinde doğru bedeninizi seçmek önemlidir. Ürün vücuda oturmalı, ancak hareket özgürlüğünüzü kısıtlamamalıdır. Yanlış beden seçimi, mayo üzerinde rahatsızlık ve sıkışma hissi oluşturabilir." diyerek sözlerini sürdürdü.

Modalog tesettür mayo

Modalog tesettür mayo

"GÜNCEL TASARIMLAR VE TARZLARA UYGUN TRENDLERİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ"

Bu yaz deniz ve havuzda tarz oluşturmak isteyen tesettürlü kadınlara seslenen Erdal, "Tesettür mayo tasarımları geniş bir yelpazede bulunur. Kendinize uygun olanı seçmek önemlidir. Renk, desen ve detaylar konusunda kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Sade ve minimalist tarzı tercih edebileceğiniz gibi, canlı renkler ve desenlerle daha dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Moda trendlerini takip ederek, güncel tasarımları ve tarzlara uygun tesettür mayo seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bu şekilde hem modaya uygun bir görünüm elde edebilir hem de kişisel tarzınızı yansıtabilirsiniz." şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Tesettür mayo trendleri

Tesettür mayo trendleri

"MODALOG GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİYLE HER TARZA BÜTÇEYE HİTAP EDİYOR"

Modalog hakkında da bilgi veren Modalog CEO'su Adem Erdal, "Türkiye’nin ilk modest pazaryeri Modalog’da ihtiyacınız olan, çeşitli markalara ait kaliteli ve avantajlı ürünleri modelleri bulmak mümkündür. Modalog'un geniş ürün yelpazesi, farklı tarzlara ve bütçelere hitap eden seçenekler sunmakta. Yazın gelmesi ile birlikte modest sektöründe talepleri artan tesettür ve yarı kapalı mayolarda da Modalog sizler için birçok seçenek sunuyor. Modalog'da farklı markaların tesettür mayo koleksiyonlarını keşfedebilir ve fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Sitede, uzun kollu veya kısa kollu, uzun paçalı veya kısa paçalı, desenli veya düz tasarımlar gibi farklı model seçenekleri bulabilirsiniz. Ayrıca, farklı renklerde, farklı kumaş türlerinde ve farklı detaylarla süslenmiş modeller arasından tercih yapabilirsiniz." dedi.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0