Margot Robbie'nin Barbie'den ilham alan rüya gardırobundaki kıyafetler göz kamaştırdı!

"Barbie" filminin yıldızı Margot Robbie'nin yetenekli stilisti Andrew Mukamal, filmin çekimleri ve sonrasında gerçekleşen çeşitli etkinlik ve organizasyonlar için Robbie'ye Barbie'den ilham alan bir rüya gardırop oluşturdu. Her detayıyla göz kamaştıran pembe halı kıyafetleriyle moda tutkunlarından tam not alan Robbie'nin geçmişten günümüze Barbie bebekleri yansıtan tarzı görenleri mest etti.

Başrollerinde Margot Robbie ve Ryan Gosling'in yer aldığı "Barbie" filmi, dünyanın dört bir yanında büyük bir yankı uyandırdı. Uzun zamandır çok beklenen filmler listesinde zirveye adını yazdıran yapım, dünyaca ünlü oyuncak bebek 'Barbie'nin günümüz dünyasındaki maceralarını sinema tutkunlarıyla beyaz perdede buluşturuyor. Fragmanlarıyla dahi beklentiyi en üst düzeye yükselten Barbie filmi yalnızca konusu ve oyuncuları değil pembenin binbir tonunu gözler önüne seren dekor ve kıyafet seçimleriyle de çok konuşuluyor. Özellikle Margot Robbie'nin Barbie galalarında tercih ettiği kıyafetler Barbie oyuncaklardan ilham alıyor. Gelin, Margot Robbie'nin adeta giysi giydirme oynayarak Barbie'den ilham aldığı kıyafet seçimlerine birlikte göz atalım.

Margot Robbie Barbie ile 1960İLİŞKİLİ HABERMargot Robbie Barbie ile 1960'lara döndü! Zarafetiyle kuğu gibi süzüldü

  • DAY TO NİGHT BARBİE

Geçtiğimiz günlerde Barbie filminin Güney Kore'de gerçekleştirilen galasına katılan Margot Robbie, pembenin en güzel tonlarındaki kıyafetiyle geceye damga vurdu.

Margot Robbie

Margot Robbie

1985'te çıkarılan "Day to Night Barbie" oyuncağından ilhamla hazırlanan Versace kıyafetiyle galada boy gösteren Robbie'nin özellikle şapkası büyük beğeni topladı.

Day to Night Barbie

Day to Night Barbie

Beyaz ve pembenin uyumunu sergileyen ceket ve etek takımı giyen Robbie, Barbie'nin şapkasındaki puantiye detayından elindeki ışıltılı telefona kadar hiçbir detayı es geçmedi.

Margot Robbie Day to Night Barbie

Margot Robbie Day to Night Barbie

  • PİNK & FABULOUS BARBİE

Barbie filminin yönetmenliğini üstlenen Greta Gerwig ile bir fotoğraf çekimine katılan Margot Robbie, 2015 yılında piyasaya sürülen "Pink & Fabulous" isimli Barbie'den ilham alan parlak pembe, beyaz puantiyeli bir Valentino mini elbise giymişti.

Pink & Fabulous Barbie

Pink & Fabulous Barbie

Anvelop üst, bedene oturan bir kalem eteğin eşsiz birleşimini ortaya koyan görünümde sarı bir Valentino Garavani Rockstud çanta tercih eden Robbie, damla inci küpeleriyle göz kamaştırdı.

Pink & Fabulous Margot Robbie

Pink & Fabulous Margot Robbie

  • SOLO İN THE SPOTLİGHT BARBİE

9 Temmuz'da gerçekleşen Los Angeles'taki Barbie prömiyerine katılan Margot Robbie, bu özel gecede pembeden vazgeçerek iddialı ve çarpıcı bir görünüme imza attı.

Margot Robbie

Margot Robbie

1960'ların "Solo in the Spotlight Barbie" bebeğinden ilham alan Robbie, Schiaparelli imzalı ışıltılı, şık uzun ve uç detayları tüllü bir elbise tercih etti.

Solo in the Spotlight Barbie

Solo in the Spotlight Barbie

Siyah eldivenler, yumuşak pembe bir tül mendil, Lorraine Schwartz imzalı pırlanta gerdanlık kolye ve siyah topuklu ayakkabılarla görünümünü tamamlayan Robbie, güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Özellikle ünlü yıldızın cesur kırmızı ruju büyük beğeni topladı.

Margot Robbie Solo in the Spotlight Barbie

Margot Robbie Solo in the Spotlight Barbie

  • ENCHANTED EVENİNG

Londra'da düzenlenen Avrupa Barbie prömiyeri için 1960'lı yıllara hızlı bir dönüş yapan Margot Robbie, "Enchanted Evening" Barbie'den ilham aldı.

Enchanted Evening Barbie

Enchanted Evening Barbie

Ünlü yıldız bu görünüm için Vivienne Westwood imzalı dökümlü kuyruklu, sırt yırtmaçlı ve büzgülü belinde çiçek bulunan soluk pembe straplez bir elbise tercih etti.

Margot Robbie

Margot Robbie

İnci gerdanlık, gül broş ve açık pembe opera eldivenleriyle nefes kesen Robbie, Christian Louboutin markasına ait bir ayakkabı giydi.

Enchanted Evening Barbie Margot Robbie

Enchanted Evening Barbie Margot Robbie

  • TOTALLY HAİR BARBİE

7 Temmuz'da Mexico City'deki Barbie fotoğraf görüşmesine katılan Margot Robbie, burada da Barbie'den ilham alan başka bir vintage görünüm çizdi. 

Totally Hair Barbie

Totally Hair Barbie

Klasik Totally Hair Barbie'nin tarzını seçen Robbie, saçlarında 90'ların klasik kıvrımlı görünümünü denedi. Eski bir müzik videosundan fırlamış imajı çizen ünlü aktris, rengarenk elbisesiyle de büyük beğeni topladı.

Margot Robbie Totally Hair Barbie

Margot Robbie Totally Hair Barbie

  • EARRİNG MAGİC BARBİE

Barbie filminin Mexico City galasında 1992 yılında piyasaya sürülen "Earring Magic" Barbie'den ilham alan Margot Robbie, Balmain marka pembe elbisesiyle adeta göz kamaştırdı.

Earring Magic Barbie

Earring Magic Barbie

Mini pembe elbisesi, büyük ve ihtişamlı kalpli küpeleri ve zincir kemeriyle Barbie'nin en özel hallerinden birini yansıtan Robbie, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Margot Robbie Earring Magic Barbie

Margot Robbie Earring Magic Barbie

Bebekler havuza ya da denize girebilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Bebekler havuza ya da denize girebilir mi?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0