Yaz renkleriyle kombin nasıl yapılır? Yaz sezonuna damga vuran renklerle kombin önerileri

Zıtlıkların estetiğinden faydalanarak stilinizde cesur dokunuşlara yer vermek isterseniz yaz mevsiminin dikkat çeken renklerinden ilham alarak iddialı kombinler oluşturabilirsiniz. Karmaşadan uzak, göz yormayan ancak renklerin çekiciliğini odak noktası alabileceğiz 3 farklı kombin önerisiyle karşınızdayız. İşte yaz aylarının en güzel günlerine yakışacak görünümler...

Yenilenme hissinin doruklarda hissedildiği yaz mevsiminde canlı renkler, dinamik çizgiler ve göz alıcı desenler moda endüstrisini kasıp kavuruyor. Yaz güneşi kadar parlak stil önerileri gardıropları süslerken 2023 yaz sezonunda zıt renklerin birbiriyle uyumu ön plana çıkıyor. Günün her saatinde hem rahat hem de şık olmayı altın tepside sunan bazı renk uyumlarıyla çabasız şıklığı kolay bir şekilde yakalamanız mümkün. Klasikten vazgeçemeyenler için siyah ve beyaz şıklığı kült bir moda anlayışını oluştursa da yaz renkleriyle hoş bir ahenk oluşturmak isterseniz sizler için harika tavsiyelerimiz var! Gelin, yaz renklerini dans ettirebileceğiniz en güzel 3 kombin önerisine birlikte göz atalım.

Yazlık elbise nasıl kombinlenir? Yaz modasına uygun kombin önerileriİLİŞKİLİ HABERYazlık elbise nasıl kombinlenir? Yaz modasına uygun kombin önerileri

YAZ RENKLERİNE UYGUN KOMBİN ÖNERİLERİ

  • MERCAN VE TURKUAZ 

Söz konusu yaz mevsimi olduğunda canlı bir mercan rengi ile masmavi berrak suları anımsatan turkuaz kadar ruh halinizi hızla değiştirebilen ikili bulmak mümkün değil. Gün boyu dinamik ve göz alıcı bir görünüm yakalamanızı sağlayacak olan bu ikiliyi stilinize yansıtmak için ilk olarak Massimo Dutti markasına ait mercan rengindeki büzgülü, halter yaka maxi boy elbiseye şans verebilirsiniz. Ardından turkuaz renginin huzurlu ve dingin dokunuşu için H&M markasına ait suni elmas işlemeli topuklu terlikleri ve Capone Outfitters markasına ait turkuaz renkli çantayı kullanabilirsiniz. Doğal dalgaların ön plana çıktığı saçlarınızı Bursa İpek markasına ait turkuaz ve somon rengindeki desenlerin hakim olduğu fularıyla şekillendirebilirsiniz. Son olarak Pelin Aksesuar markasının mercan rengi taşlı gold plakalı küpeleri ve Jujumood markasının mercan rengindeki bilekliğiyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. 

Yaz renkleriyle kombin önerileri

Yaz renkleriyle kombin önerileri

  • MASSİMO DUTTİ BÜZGÜLÜ KRUVAZE HALTER YAKA ELBİSE: 2.999,00 TL
  • H&M SUNİ ELMAS İŞLEMELİ TERLİK: 419,00 TL
  • CAPONE OUTFİTTERS TURKUAZ RENKL ÇANTA DNC01-MTC-01-001: 649,90 TL
  • BURSA İPEK TURKUAZ SOMON DESENLİ İPEKSİ FULAR 8683433066366: 166,67 TL
  • PELİN AKSESUAR TURUNCU TAŞLI GOLD PLAKALI KÜPE 6A028: 94,99 TL
  • JUJUMOOD İPLİ İVORY BİLEKLİK CCI-1688: 375,00 TL

 

  • PEMBE VE KIRMIZI

Her mevsimin ve her yaş grubunun favori ikilisi olan pembe ve kırmızı, yaz sezonunda parlamak isteyenlerin de en sevdiği renk uyumu olarak karşımıza çıkıyor. Eğer siz de pembe ve kırmızıyı stilinize dahil etmek istiyorsanız ilk olarak H&M markasının açık pembe rengindeki keten karışımlı pantolonuyla Zara markasının açık pembe straplez bluzunu bir araya getirerek işe başlayabilirsiniz. Pembenin pastel tonunu kırmızıyla desteklemek için Luvi markasına ait kırmızı parmak arası topuklu terlik ile Elle markasına ait kırmızı baget çantaya bu görünümde mutlaka yer vermelisiniz. Aksesuar seçiminde ise Kapin markasının açık pembe şeffaf güneş gözlükleri ile Twist markasının parlak taşlı küpeleri enfes olacaktır. Son olarak saçlarınıza farklı bir dokunuş yapmak için son dönemlerde popüler bir hale gelen Stradıvarıus markasına ait taşlı çıkartmalarını deneyebilirsiniz.

Yaz renkleriyle kombin önerileri

Yaz renkleriyle kombin önerileri

  • ZARA PEMBE STRAPLEZ BLUZ 7903/717: 759,95 TL
  • H&M KETEN KARIŞIMLI GENİŞ PANTOLON 1145337003: 469,00 TL
  • ELLE ROBİA KIRMIZI BAGET ÇANTA: 799,92 TL
  • LUVİ FACE KIRMIZI PARMAK ARASI TOPUKLU TERLİK: 401,11 TL
  • TWİST PARLAK TAŞLI KÜPE TW6230068076033: 499,00 TL
  • KAPİN PEMBE ÇERÇEVE CAM KENAR DETAYLI GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ: 159,00 TL
  • STRADIVARIUS DÖVME ÇIKARTMA: 169,95 TL

 

  • LİLA VE SARI

Pastel tonlar arasında en popüler seçimlerden biri olan lila, güneşin cömertliğine vurgu yapan sarı ile harika bir ikili olabilir. Bunun için star parça olan elbiseyi sarı renk seçerek detaylarda lila rengine yönelebilirsiniz. Trendyolmilla markasına ait sarı mini dokuma elbiseyi satın alarak işe başlayabilirsiniz. Ardından Kumbags markasının lila çapraz askılı mini çantasıyla Desa markasının Crabbe isimli lila şeffaf terliklerini bir araya getirebilirsiniz. Aksesuarda ise Twist markasına ait dörtlü yüzük seti iyi bir seçim olacaktır. Son olarak Avon markasının Attraction isimli parfümüyle imza dokunuşu yapabilirsiniz.

Yaz renkleriyle kombin önerileri

Yaz renkleriyle kombin önerileri

  • TRENDYOLMİLLA SARI DOKUMA FIRFIRLI ELBİSE TWOSS20EL0237: 188,99 TL
  • KUMBAGS LİLA ÇAPRAZ ASKILI MİNİ ÇANTA: 229,90 TL
  • DESA CRABBE LİLA ŞEFFAF TOPUKLU TERLİK A-BTY2027-2010049025004: 990,00 TL
  • TWİST DÖRTLÜ YÜZÜK SETİ: 164,50 TL
  • AVON ATTRACTİON 30 ML PARFÜM: 129,90 TL
Yurt dışında balayına gidilecek en güzel yerler nerelerdir? Balayına nereye gidilir?

İLİŞKİLİ HABER

Yurt dışında balayına gidilecek en güzel yerler nerelerdir? Balayına nereye gidilir?
Ağustos ayı çiçekleri nelerdir? Yaz mevsimi ev dekorasyonunda çiçek kullanımı

İLİŞKİLİ HABER

Ağustos ayı çiçekleri nelerdir? Yaz mevsimi ev dekorasyonunda çiçek kullanımı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0