Tek renk giyim nasıl yapılır? Monokrom giyim tarzı oluşturmanın yolları

Moda dünyasındaki pek çok stil önerisi, kadınların bugünkü çok yönlü, sportif, her şeyi aynı anda hak eden modern versiyonunu ortaya koymak için dinamikliğini korumaya devam ediyor. Yıllardır çabasız şıklığı vurgulayan 'tek renk' giyim ise görünümünüze basit bir şekilde şıklık katacak. Peki, tek renk kombin nasıl yapılır? İşte tüm detaylar haberin devamında...

Zahmetsiz zarafet duygusuyla bir araya gelen stil önerileri, kusursuz bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar için biçilmiş kaftan niteliğinde. Özellikle çabasız ancak etkili bir bakış açısının hakimiyet olduğu görünümlerden hoşlanıyorsanız 'tek renk' kombin önerilerine şans verebilirsiniz. Lüks sokak kimliğinin bir yansıması olan tek renk giyim, geçmişten günümüze modanın kült bir dokunuşu olarak karşımıza çıkıyor. Güne taze bir başlangıç yapmayı vadeden ve renklerin tek başına bir moda vurgusu olduğu sergileyen bu görünümü oluşturmanın en basit haline gelin birlikte göz atalım.

Tomato Girl akımı nedir? Tomato Girl görünümü nasıl oluşturulur?İLİŞKİLİ HABERTomato Girl akımı nedir? Tomato Girl görünümü nasıl oluşturulur?

  • GÖZ KAMAŞTIRAN BAŞLANGIÇ

Başrolünde Margot Robbie'nin yer aldığı "Barbie" filmi, dünyanın dört bir yanında "Barbiecore" akımını da beraberinde getirdi. 7'den 70'e sinemaseverlerden tam not alan yapım sonrasında pembenin binbir tonuna hem lüks hem de küçük çaplı markaların vitrinlerinde sıklıkla rastlıyoruz. Siz de kendinizi pamuk şeker gibi hissedeceğiniz yumuşacık dokulu pembenin hakimiyetine teslim olmak isterseniz ilk olarak Bershka markasına ait açık pembe tonlarında uzun eteği alarak işe başlayabilirsiniz. Ardından eteğin rengiyle birebir örtüşen Ege Moda markasına ait minimal kalp baskılı crop tişört ile sokak modasının taşıdığı elementleri vurgulayabilirsiniz. Topuklulardan asla vazgeçemeyenler için çarpıcı bir tasarım örneği olan Marjin markasına ait fuşya rengindeki ince bantlı ayakkabı ise bu kombin için harika bir seçim olacaktır. Çanta olarak ise Zara markasının rugan yüzeyli mini çantasını kullanarak pembenin yoğunluğunu azaltabilirsiniz. Sıra geldi aksesuarlara! Macerati markasının şeffaf pembe güneş gözlüğü ve son dönemlerde popüler bir hale gelen H&M markasının kelebek şeklindeki tokalarını kullanabilirsiniz. Son olarak Kiko markasının pembe renkli dudak parlatıcısıyla görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Tek renk giyim önerileri

Tek renk giyim önerileri

  • BERSHKA 0790/831/902 PEMBE UZUN ETEK: 599,95 TL
  • EGE MODA MİNİMAL KALP BASKILI CROP T-SHİRT CROP1332121323: 109,00 TL
  • MARJİN TOLVE FUŞYA RENK TOPUKLU AYAKKABI: 474,99 TL
  • ZARA MİNİ RUGAN YÜZEYLİ ÇANTA: 479,95 TL
  • MACERATİ ŞEFFAF PEMBE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ MC-0500: 59,99 TL
  • H&M KELEBEK ŞEKLİNDE MANDAL SAÇ TOKASI: 219,99 TL
  • KİKO DUDAK PARLATICISI 3D HYDRA 07 PİNK MAGNOLİA: 379,00 TL

 

  • KONFOR VE ŞIKLIK İÇ İÇE

Şehir hayatının hızına ayak uydurmak için sportif çizgilerin ve soft renklerin ön plana çıktığı parçalara stilinizde yer verebilirsiniz. Dört mevsim şıklığın temsilcisi haline gelen beyaz renk, bu konforun ferahlığını pekiştirecek enfes bir renk tercihi olabilir. Bembeyaz bir kuğu gibi duru ve sade görünümlerden hoşlanıyorsanız tavsiyelerimize kulak vermeye hazır olun! Bunun için ilk olarak Ege Moda markasının çok tercih edilen "No Hard Feelings" baskılı beyaz crop tişörtü ve Pull&Bear markasının paraşüt keten karışımlı beyaz pantolununu bir araya getirebilirsiniz. Kombinasyonlarınızda önemli bir yer edinen ayakkabıların seçimi her zaman görünümün ana belirleyici faktörü oluyor. Hem uzun yürüyüşlere eşlik edecek hem de görünümünüzle uyum sağlayacak olan Jump markasının beyaz renkli spor ayakkabıları bu noktada iyi bir tercih olacaktır. Çanta olarak da çapraz bir şekilde kullanabileceğiz Housebags markasına ait beyaz çantaya şans verebilirsiniz. Aksesuar seçiminde ise kullanışlı olmasıyla dikkat çeken Tommy Hılfıger markasının beyaz balıkçı şapkası ile Skechers markasının beyaz kol saatini kullanabilirsiniz. Son adımda Akın Aksesuar markasının büyük halka küpeleri ve Sephora markasının beyaz renkli ojesiyle hazırsınız demektir!

Tek renk giyim önerileri

Tek renk giyim önerileri

  • EGE MODA NO HARD FEELİNGS BASKILI CROP T-SHİRT CROPS22448: 109,00 TL
  • PULL&BEAR PARAŞÜT KETEN KARIŞIMLI PANTOLON: 999,95 TL
  • JUMP 27429 BEYAZ SPOR AYAKKABI: 599,90 TL
  • HOUSEBAGS BEYAZ ÇOK CEPLİ AYARLANABİLİR ÇAPRAZ ÇANTA 211: 299,99 TL
  • TOMMY HILFIGER KADIN ICONIC MONOGRAM BALIKÇI ŞAPKASI: 1.026,75 TL
  • SKECHERS SR2123 BEYAZ KOL SAATİ: 1.060,80 TL
  • AKIN AKSESUAR BÜYÜK BOŞ GÜMÜŞ RENK HALKA KÜPE AKN1087: 35,00 TL
  • SEPHORA COLLECTION 02 UNDER THE COVERS OJE: 94,09 TL

 

  • ÇARPICI BİR ETKİ: MAVİ

Yaşamın enerjik renklerinden ilham alarak pozitif ruh halini yükselten mavi, özgürlüğün anahtarı gökyüzünün ve berrak suların birer yansıması olarak stilimize de neşe katıyor. Tek bir renkle hatta tek bir parçayla şıklığı altın tepside sunan H&M markasına ait parlak mavi drapeli elbiseyi satın alarak bu görünümün ilk adımını atabilirsiniz. Ardından güçlü tavrıyla kombininize şıklık katacak Luvi Shoes markasının ince bantlı ve zarif detaylarla şekillendirilmiş topuklu ayakkabılarını kullanabilirsiniz. Çanta olarak ise denim kombinlerle de enfes bir uyum yakalayabileceğiniz Pull&Bear markasının rugan dokulu saks mavisi çantasını tercih edebilirsiniz. Son olarak Monalisa markasının mavi lotus çiçeği şeklindeki tokasıyla saçlarınızı şekillendirebilir, Mavi markasının çoklu kolyesini kullanabilirsiniz.

Tek renk giyim önerileri

Tek renk giyim önerileri

PÜF NOKTA: İmza bir kombinin olmazsa olmazı imza bir koku tercihidir! Versace Dylan Blue tam da bu noktada yardımınıza koşacak.

  • H&M DRAPELİ BEDENE OTURAN SAKS MAVİSİ ELBİSE: 649,99 TL
  • LUVİ SHOES ALLEZ SAKS MAVİ TOPUKLU AYAKKABI 130-825: 494,17 TL
  • PULL&BEAR ÇOK CEPLI KOL ÇANTASI: 759,95 TL
  • MONALİSA MAVİ LOTUS MANDAL TOKA mm74339765: 49,99 TL
  • MAVİ GÜMÜŞ RENK KOLYE 1911137-24651: 118,99 TL
  • VERSACE DYLAN BLUE EDP 100 ML PARFÜM: 2.128,90 TL
Misafir odası dekorasyonu nasıl yapılmalı? Misafir odası nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Misafir odası dekorasyonu nasıl yapılmalı? Misafir odası nasıl yapılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0