Dünya mücevher sektörü "Istanbul Jewelry Show"da buluştu!

Bu yıl 53’üncüsü düzenlenen dünyanın en büyük 5 mücevher fuarı arasında yer alan Istanbul Jewelry Show 5- 8 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde mücevher tutkunlarına kapılarını açtı. Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak, Sezgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan SEZGİN, Çilek Konsept Yönetim Kurulu Başkanı Enes ÇİLEK ve Kuyumcu Kadir KANTARCI'ya mikrofon uzattı.

Altından şallar, birbirinden değerli pırlantalar, gerdanlıklar hepsi ve daha fazlası dünyanın en büyük 5 mücevher fuarı arasında yer alan "Istanbul Jewelry Show" da görücüye çıktı. 5- 8 Ekim 2023 tarihleri arasında Informa Markets tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuar, geçtiğimiz yıl 5 milyar 855 milyon dolarlık bir ihracat gerçekleştiren sektörün tüm paydaşlarını uluslararası bir platformda buluşturdu. Sektörü yılda iki defa bir araya getiren organizasyon; Elmas Kule'nin sponsorluğunda toplamda 50 bin metrekarelik alanda 5 hallde 140'ı aşkın ülkeden gelen 27 bini aşkın sektör profesyoneli ile en büyük Ekim fuarına ev sahipliği yaptı.

Ekonomik değeri kadar sektörün gelişimini destekleyici etkinlikler ile de dikkat çeken fuar, sektöre yeni açılımlar sağlayacak organizasyonlara ev sahipliği yaptı. Fuarda tasarımcıların ürünlerini yeni pazarlara açılmasına da fırsat sunuldu. Bu kapsamda Mücevher İhracatçıları Birliği ve Istanbul Jewelry Show'un ortak projesi olan Designer Club ile takı tasarımcıları ve ustaları ürettikleri tasarım ve takıları onlara ayrılan özel bir stantta sergileme şansı buldu.

 Istanbul Jewelry Show

Istanbul Jewelry Show

Cilt bakım ürünü alırken nelere dikkat edilir? Cilt bakımı ürünlerindeki 3 içerik

İLİŞKİLİ HABER

Cilt bakım ürünü alırken nelere dikkat edilir? Cilt bakımı ürünlerindeki 3 içerik
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0