Üniversitenin ilk günü ne giyilir?Kışın üniversite kombini nasıl yapılır?Üniversite alışverişi

Ekim ayı itibariyle birçok üniversite 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına başlamış oldu. Okul kampüslerine heyecanla dönen üniversite öğrencileri, ders tempolarının yanı sıra 'Okula giderken ne giyeceğiz?' endişesini de taşımaya başladı. Biz de kombin seçiminde kararsız kalan öğrenciler için birkaç kilit kombini bir araya getirdik. Senin, kampüse dönüş kombinin hangisi?

Ekim ayı itibari ile 2023-2024 yılı üniversite eğitim öğretim yılı da resmi olarak başlamış oldu. Geçtiğimiz yıl son derece yoğun ve bunaltıcı bir dönemden geçen öğrenciler, sınav ardından peşi sıra gelen üniversite seçimleri ile oldukça gergin bir süreci de arkalarında bırakmış oldu. Ekim ayının başlangıcından itibaren ise üniversiteler sırasıyla açılarak eğitim vermeye başladılar. Stresli süreçlerinin ardından heyecan dolu yeni bir döneme adım atan öğrenciler, ilk defa üniversite kampüslerinde yerlerini aldı. Hayatlarının yeni dönemleri için oldukça yoğun bir tempoya adım atan üniversite öğrencileri aynı zamanda kıyafet için de bir dönüşüm yaşamaya başladı. Alışık oldukları standart üniformaların yanı sıra serbest giyimin etkin olduğu üniversite kampüsleri kafalarda tek bir soruya sebep oldu. 'Bugün ne giyeceğim?'. Biz de bu soru üzerine üniversite öğrencileri için birkaç kilit kombin hazırladık. İşte, üniversite öğrencileri için sonbahar kampüs kombinleri... 

Stockholm giyim stili nedir? Stockholm giyim stiline uygun nasıl giyilir?İLİŞKİLİ HABERStockholm giyim stili nedir? Stockholm giyim stiline uygun nasıl giyilir?

SONBAHAR / KIŞ KAMPÜS KOMBİNİ ÖNERİLERİ

  • ESKİMEYEN TREND: DENİM ETEKLER

Tesettüre uygun üniversite kombinleri

Tesettüre uygun üniversite kombinleri

Sonbaharın vazgeçilmez parçalarından triko kazakları, denim etek veya pantolon modelleri ile kombinleyerek hem rahat hem de stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Yaz sezonundan bu yana etkisi sürdürmeye devam eden denim etekler, suni kürklü biker ceketler ile kullanıldığında hem değişen hava koşullarına uygun hem de bütüncül bir görünüm elde etmenize olanak sağlar. Tesettürlü üniversite öğrencileri için şal veya eşarp renk seçimlerinde siyah rengini kullanarak denim etek kombininiz ile bütüncül bir görünüm sağlayabilirsiniz. Şal veya eşarp renk tercihlerinizi ayakkabı veya ceket rengi  ile bir tutmanız bu klasik görünüm için yeterli olacaktır. 

TRENDYOL MODEST: Indigo Uzun Denim Kot Etek TCTAW24EE00004 / 401,99 TL

TRENDYOLMİLLA: Siyah Polo Yaka Triko Kazak TWOAW22KZ1354 / 159,99 TL

STRADİVARİUS: Streç Bilekli Orta Boy Topuklu Bot 19901270 / 999,95 TL

STRADİVARİUS: İçi Suni Kürklü Suni Süet Crop Biker Ceket 05758423 / 1,299 TL

FRESH SCARFS: Penye Şal Siyah / 150,00 TL

URBAN FOCUS: Urban Bag F5CA22008 / 129,99 TL

  • KAMPÜSLERDE OXFORD AYAKKABI MODASI

Sonbahar üniversite kombin önerileri

Sonbahar üniversite kombin önerileri

Son zamanların en popüler ürünü oxford ayakkabı modelleri ile oldukça klasik ve şık kombinler yapabilirsiniz. Tercih edebileceğiniz kumaş pantolonlar ve dar polo yaka üstler ile asil bir görünüm elde edebilir, kombinlerinizin kurtarıcı parçası haline getirebilirsiniz. Oxford ayakkabı modasının en güzel yansıtıldığı kombinler, genellikle ton sür ton renk uyumunun etkin kullanıldığı kombinlerdir. Tercih edeceğiniz kıyafetler fark etmeksizin yalnızca renkleri arasındaki ton sür ton uyumuna dikkat ederek oxford ayakkabı modellerini kombinlerinizde değerlendirebilirsiniz. 

BERSHKA: Geniş Paça Özel Dikim Pantolon (Ref 5168/168/809) / 859,95 TL

MANGO: Polo Yaka Tişört 57094028 / 449,99 TL

TRENDYOLMİLLA: Antrasit Oversize Büzgü Detaylı Su Geçirmez Bomber Ceket Mont TWOSS22MO0099 / 559,99 TL

NİŞANTAŞI SHOES: Maxine Siyah Mat Kalın Taban Bağcıklı Kadın Ayakkabı (NSN-YV404K SİYAH MAT) / 1.029,90 TL 

SAYSEZ: Bambu Kadın Lastiksiz Beyaz Soket Dikişsiz Premium Çorap / 49,86 TL

MANUKA: Urban Tote Çanta Siyah MC-1329-01 / 749,90 TL

BİLGE KARGA: Louis Brown Nude Mavi Işık Koruyucu Gözlük BK32285695011 / 361,00 TL

  • RAHAT VE ŞIK 

Üniversite kombin önerileri

Üniversite kombin önerileri

Özellikle İstanbul'daki üniversiteler konu alınırsa birçok öğrenci trafik sebebiyle yoldan yakınıyor. Çok erken yola çıkmak zorunda olan öğrenciler için ise kombin yapmak tam bir eziyet haline gelebiliyor. 'Hem sabah ekstra bir çaba göstermek istemiyorum hem de şık ve güzel görünmek istiyorum' diyen birçok öğrenci için bu kombinde kilit parçaları bir araya getirdik. Kombini jean pantolon ve çok parçalı spor ayakkabı ile konforlu hale getirirken siyah deri trençkot ve siyah büzgü detaylı body ile şık bir bitiş sağladık. Kombinin tamamlayıcı parçası ise Archi Mini Bag seçimiyle oldu. Uğraşılmamış ama şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız için bu kombini deneyebilirsiniz! 

TRENDYOLMİLLA: Siyah Büzgü Detaylı Dik Yaka Çıtçıtlı Esnek Örme Body TWOAW24BD00014 / 199,99 TL

URBAN FOCUS: Straıght Jeans F1JE23015 / 699,99 TL

PULL AND BEAR: Sunı Derı Trençkot / 1.999,00 TL

PULL AND BEAR: Çok Parçalı Spor Ayakkabı / 999,95 TL

SUUD COLLECTİON: Krem Archi Mini Bag / 499,90 TL

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0