La Mare Collection Defilesi Bursa Fashion Week’e damgasını vurdu!

Bu sene altıncısı düzenlenen Bursa Moda Günleri, Türk doku ve renklerini barındıran birçok koleksiyona ev sahipliği yaptı. La Mare Collection defilesi, diğer koleksiyonlar arasında en çok dikkat çeken koleksiyona sahip oldu. Defilenin sonunda modelleriyle birlikte podyuma çıkan La Mare Collection firmasının kurucusu Deniz Yılmazer, konuşmasının ardından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Bu sene altıncısı düzenlenen Bursa Moda Günleri 12-13 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Moda haftası kapsamında Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde gerçekleştirilen La Mare Collection defilesi ayakta alkışlandı. Moda severlerin büyük beğeni ile izlediği La Mare Collection defilesinin koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl yaparken moda günlerinin sunuculuğunu ise ünlü model ve sunucu Yağmur Ayaz üstlendi. 

La Mare Collection defilesi

La Mare Collection defilesi

"KENDİ IŞIĞINI YAYAN BÜTÜN KADINLAR!"

Moda severlerin yoğun ilgi gösterdiği La Mare Collection defilesi, tarihi müzenin ambiyansında gerçekleştirildi. Defilenin sonunda modellerle birlikte podyuma çıkan La Mare Collection firmasının kurucusu Deniz Yılmazer, kapanış konuşmasını yaptı. Tasarımlarıyla hedeflediklerini dile getiren Deniz Yılmazer konuşması sırasında, "Bütün kadınların yıldız olduğunu, kendi ışıklarını tasarımlarımız ile daha özgüvenle yansıtmalarını hedefledik.  Hedef kitlemizde aslında bu şekilde kendiliğinden ortaya çıkmış bulunuyor. Kendi ışığını yayan bütün kadınlar, tasarımlarımızda hem rahatlık hem şıklık ön planda demek yalan olmaz. Tasarlarken kullanım alanlarını ve kullananların rahatlığını da göz önünde tuttuk." ifadelerini kullandı. 

La Mare Collection defilesi

La Mare Collection defilesi

"HER ZAMAN CANLI DOSTU TASARIMLAR"

Bursa Fashion Week'e katıldıkları için memnun olduklarını dile getiren Deniz Yılmazer, konuşmasını, "Tabi ki tasarımlarımız ve markamız hakkında söylenecek daha çok şey var, hayvanlara olan düşkünlüğüm sebebiyle her zaman canlı dostu tasarımlar ve kumaşlar kullanmakta bir diğer önceliğim olmuş oldu. Bizi tanımak isteyenler için vizyonumuzu, kendimizi bu şekilde ifade ettik, mağazamızı ziyaret ederek bizi daha yakından tanıyıp deneyimlemelerini dört gözle bekliyoruz. Bursa Fashion Week gibi güzel bir moda ve sanat organizasyonunun içinde olmak ayrıca mutluluk verici." şeklinde devam ederek sonlandırdı. 

La Mare Collection defilesi

La Mare Collection defilesi

ÜNLÜ MANKENLER PODYUMDAYDI!

Tarihten bugüne gelen kendine has etkin doku ve desenleriyle Osmanlı döneminin ambiyansını yansıtan defilede başarılı model Seviye İkbal Tulgar ve  Best Model Of Türkiye 2019 3.sü Melike Yalnız, Fame Model Of Türkiye2023 1.si Melissa Aslan, Best Model Of Türkiye 2019 1.si Derya Ekşioğlu, Best Model Of Türkiye 2018 1.si Türkan Geyik, Best Model Of Türkiye 2020 3.sü Sena Küçük, Best Model Ukrayna 2018 Yanita Shmidt, Top Model Of Türkiye 2022 1.si Beste Tuğçe Viran, Best Model Of Türkiye 2022 2.si Tuğçe Tekin, Elif Tokgöz, Deniz Eser, Merve Karslı, Sude Gül, Ceylan İsmayilova  ve Leena Shindondola gibi ünlü mankenler podyuma çıktı.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0