Kaşmir şal özellikleri nelerdir? 2024 kaşmir şal modelleri ve fiyatları! Kaşmir şal kullanımı

Geçtiğimiz yılın trendleri arasında yer alan kaşmir şal ve eşarplar, yeni sezonda da yeniden gündeme geldi. Hem kumaş rahatlığı hem de çeşitli renk ve desenleriyle kombinlerin vazgeçilmez bir parçası haline gelen kaşmir şal modelleri bu dönemde de çeşitli modelleriyle şallar arasında ayrıcalık kazanıyor. İşte, 2024 yılına damga vuracak o kaşmir şal modelleri...

Her geçen gün gelişerek büyüyen tesettür modası çizgileri ve renkleriyle ortamların havasını değiştirmeye devam ediyor. Özellikle tesettürün vazgeçilmez bir parçası olan şal modelleri, her sezon tercih edilebilir kumaşlarıyla karşımıza çıkıyor. Kalitesiyle piyasada ön sırada olan markaların yeni sezon koleksiyonları tesettür dünyasında dikkatleri üzerine çekti. Tasarımcılar, yoğun çalışmalarının ardından 2024 yılında da yumuşak doku ve kolay kullanıma sahip olan ayrıca kombinlere rahatlıkla uyum sağlayabilecek modelleri sundu. Bu sezonda da baş tacı yapacağınız; elbise ve eteklerde dahil olmak üzere takım ve trençkotlar gibi çeşitli kombinlerde tercih edebileceğiniz birbirinden farklı eşarp ve şal modelleri için çekmecelerinizde yer ayırın. İşte, 2024 yılında da adından sıkça bahsettirecek kaşmir şal modelleri...

2024 çanta trendleri nelerdir? 2024 modası trend çanta modelleri ve renkleri! Çanta trendleriİLİŞKİLİ HABER2024 çanta trendleri nelerdir? 2024 modası trend çanta modelleri ve renkleri! Çanta trendleri

KAŞMİR ŞALLARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR? 2024 KAŞMİR ŞAL MODELLERİ

kadın tesettür kaşmir şal modelleri

kadın tesettür kaşmir şal modelleri

FRESH SCARFS / Kaşmir Şal Lacivert: 150,00 TL

FRESH SCARFS / Kaşmir Şal Gümüş: 150,00 TL

BİRBİRİNDEN FARKLI RENKLERE SAHİP KAŞMİR ŞALLAR!

Klasik ve şık tasarımlara ek olarak hemen her parçada tercih edebileceğiniz kaşmir şal modellerinde birçok renk ayrı tonlarda yer alıyor. Özellikle kombinlerinde tek renk seçimini tercih eden kişiler için de oldukça güzel bir seçenek olan kaşmir şal modelleri, öne sürülen yeni tasarımlarıyla hemen her yaş grubuna hitap edebiliyor. 

2023 kaşmir eşarp modelleri

2023 kaşmir eşarp modelleri

VAKKO / Kahve Şal Desenlı Kaşmır/İpek Eşarp: 4.750,00 TL

Kaşmir yün karışımı şallar

Kaşmir yün karışımı şallar

VAKKO / Geometrik Desenli İpek Kaşmir Şal: 1.999,00 TL

ENERJİNİZİ YÜKSELTECEK!

Şık davetlerin, ofis ortamlarının ve aniden gelişen buluşmaların kurtarıcısı olan kaşmir şal ve eşarp modelleri sayesinde hiç düşünmeden hızla kombin oluşturabilir, hangi yüz şekline sahip olursanız olun kolayca şekil verebilirsiniz.  Tok duruşu sayesinde kayma yapmaz. 

2023 kaşmir şal modelleri

2023 kaşmir şal modelleri

VALORSCARF / Bademi Kazayağı Desen Şal: 210,00TL

VALORSCARF / Fil Dişi Kazayağı Desen Şal: 210,00TL

RAHAT VE ŞIK!

Renk çeşitliliğinin yanı sıra birçok desende de seçenek sunan kaşmir şal modelleri, ipek veya yün karışımları ile yapılan farklı doku seçenekleriyle  kullanıcılarına konfor sağlıyor.

Tek renk kaşmir şal modelleri

Tek renk kaşmir şal modelleri

ORGANİC SCARFS / D'OR Desenli İpek Kaşmir Çift Taraflı Şal – Kahve: 400,00 TL

ORGANİC SCARFS / G Desenli İpek Kaşmir Çift Taraflı Şal – Ekru : 400,00 TL

İKİ TONU TEK BİR ŞALDA BİR ARAYA GETİRİYOR!

Çift taraflı seçenekleri ile bir rengin iki farklı tonunu tek bir şalda bir araya getiren kaşmir şallar, birçok kombinin kurtarıcısı olarak kişiye özel alternatif seçenekler sağlıyor. 

Çift taraflı şal modelleri

Çift taraflı şal modelleri

ORGANİC SCARFS / D'OR Desenli İpek Kaşmir Çift Taraflı Şal – Haki : 400,00 TL

ORGANİC SCARFS /  D'OR Desenli İpek Kaşmir Çift Taraflı Şal – Siyah : 400,00 TL

Yorumlarda buluşalım...

Yorumlarda buluşalım...

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0