Kate Middleton'dan ezber bozan şıklık! 1930'dan beri kilit altında tutuluyordu ilk kez o taktı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gözbebeği olarak görülen Prens William'ın eşi Kate Middleton, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ve eşi Kim Keon Hee için düzenlenen resmi yemekte bir ilke imza attı. Uzun yıllar büyük bir titizlikle muhafaza edilen Kraliyet tacını takan Middleton'ın güzelliği göz kamaştırdı.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gözde gelini Kate Middleton, tercih ettiği kıyafetlerden katıldığı etkinliklere kadar her hareketiyle yıllardır dünya basınında geniş yankı uyandırıyor. Son dönemlerde hep birbirini takip eden çizgiler taşıyan kıyafetleri nedeniyle halk tarafından "sıkıcı" olmakla itham edilen Galler Prensesi, radikal bir karar alarak kırmızılara büründü.

Kate Middleton

Kate Middleton

Sık sık pantolon ceket takım giyen ya da uzun elbiseler tercih eden Middleton, önceki gün Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ve eşi Kim Keon Hee için düzenlenen karşılama töreninde objektiflere yansıdı.

Kate Middleton ve Prens William Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ve eşi Kim Keon Hee ile birlikte

Kate Middleton ve Prens William Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ve eşi Kim Keon Hee ile birlikte

Kral Charles ve eşi Kraliçe Camilla'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende tepeden tırnağa kırmızılara bürünen Galler Prensesi, Catherine Walker'ın imzasını taşıyan bir manto elbise tercih etti. Elbiseyi aynı renkte bir pelerin ve şapkayla bir araya getiren Middleton'ın çanta detayındaki kırmızılar ise dikkatli gözlerden kaçmadı.

Kate Middleton kırmızı elbisesi

Kate Middleton kırmızı elbisesi

Yeni tarzıyla yoğun ilgi gören Middleton'ın tarzı hayranlarından tam not alırken bununla yetinmeyen Galler Prensesi, Buckingham Sarayı'nda düzenlenen resmi yemekte yıllar sonra bir ilk gerçekleştirdi.

Kate Middleton tacı

Kate Middleton tacı

Kol kısımları işlemeli beyaz bir elbisesi ve aynı renk eldivenleriyle bir kuğu gibi süzülen Middleton aksesuar olarak 1930'lu yıllardan beri ilk kez bir etkinlikte kullanılan "Strathmore Rose" isimli tacı tercih etti. Uzun yıllardır Kraliyet koleksiyonunda yer alan tacın asıl sahibi Kraliçe II. Elizabeth'in annesi Ana Kraliçe Elizabeth'ti.

Strathmore Rose tacı

Strathmore Rose tacı

Son olarak 2022 yılında bir sergide görücüye çıkan taç, kilit altında muhafaza ediliyordu.

Merih Demiral ve İsviçreli eşi umreye gitti! Paylaşımının altındaki yorumlar mide bulandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Merih Demiral ve İsviçreli eşi umreye gitti! Paylaşımının altındaki yorumlar mide bulandırdı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0