Yeni İnci sezona damga vuran ev giyim modelleri nelerdir? 2023 kış ev giyim koleksiyonu

Evde rahatlığın tek adresi olan Yeni İnci, yeni sezonda birbirinden şık parçalarla yaşam alanlarınızda dahi spot ışıkları altında gibi hissetmenizi sağlayacak. Pijama takımlarından spor giyime, iç giyimden gelin koleksiyona kadar geniş bir ürün yelpazesini moda tutkunlarıyla buluşturan markanın yeni sezonda ön plana çıkan ürünlerini sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar...

Rahat ve huzurun anahtarı olan yaşam alanlarımızda huzurlu ve rahat hissetmek en büyük arzumuz oluyor. Bu rahatlığı kimi zaman evimizin dekorasyonunda yer verdiğimiz parçalara yansıtırken kimi zaman da gardırobumuzdaki parçalarda tercih ediyoruz. Özellikle konforlu hissetmenin anahtarı olan ev giyimi, hem bedenimizin sağlığı hem de ruh halimizi önemli ölçüde etkiliyor. Eğer siz de sezonun öne çıkan parçalarıyla evinizde keyif dolu anlar yaşamak isterseniz harika tavsiyelerimize kulak vermeye hazır olun! Her mevsime, dokuya, renge, tarza ve bütçeye hitap eden pijama takımlarıyla son dönemlerde herkesin favorisi haline gelen Yeni İnci markası, sezona damga vuran ürünleriyle aradığınız adrese dönüşecek. Gelin, Yeni İnci markasının birbirinden göz alıcı ev giyim ürünlerine birlikte göz atalım. 

Yeni İnci pijama takımı modelleri nelerdir? 2023 en güzel pijama takımı modelleri İLİŞKİLİ HABERYeni İnci pijama takımı modelleri nelerdir? 2023 en güzel pijama takımı modelleri

YENİ İNCİ MARKASININ SEZONA DAMGA VURAN PARÇALARI

YENİ İNCİ 2

YENİ İNCİ 2

YENİ İNCİ 2'Lİ VİSKON PİJAMA TAKIMI / BPJ1755
315,00 TL

Geleneksel ev giyimi anlayışının sınırlarını zorlayan Yeni İnci, her an her yerde şıklığı vurgulayan parçalarla yoğun ilgi görüyor. Çiçek desenlerinin hafif ve zarif silüetlerini pijama takımlarına yansıtan marka, doğanın rahatlık hissini gözler önüne seriyor. 2'li viskon pijama takımı tam da bu noktada aradığınız zarif yaklaşımı sizlere altın tepside sunuyor. Lacivert ve ekru olacak şekilde iki farklı renk seçeneğine sahip olan bu takım, mutlaka dolabınızda bulunması gereken parçaların başında yer alıyor.

KADIN PİJAMA TAKIMI / BPJ131
460,00 TL

Pijama takımlarını rahatlıktan fazlası olarak gören kadınlar için oldukça zarif ve sade bir tasarıma sahip olan bu takım, dantel işlemeleri ve kurdele detayıyla özellikle yeni gelinler tarafından büyük beğeni topluyor. Her beden tipine uyum sağlayabilen bu takım, pembe ve beyaz renkleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

POLAR KADIN SABAHLIK / BPJ1859
399,50 TL

Ev giyimin olmazsa olmaz parçalarından biri de elbette sabahlıklar! İster yaz aylarında incecik dokusuyla teninizden kayıp giden sabahlıklar ister kış soğuklarına meydan okuyan polar sabahlık modelleriyle dört mevsim rahatlığın keyfine varabilirsiniz. Kış mevsiminin hakimiyetini gösterdiği şu günlerde sıcacık hissetmek isterseniz Yeni İnci markasına ait bu şık polar dokulu sabahlık tam da size göre! 

2'Lİ SÜPREM LİKRALI KADIN PİJAMA TAKIMI / BPJ1628
315,00 TL

Likralı yapısıyla konforu altın tepside sunan Yeni İnci markasına ait bu 2'li pijama takımı, ister bebek bekleyen kadınlar ister rahatlığına rahatlık katmak isteyenler için harika bir seçim. Mavi ve pembe olacak şekilde iki farklı renk seçeneğine sahip olan bu takım, yeni sezonun en beğenilen parçalarından birini oluşturuyor. 

2'Lİ VİSKON KADIN PİJAMA TAKIMI / BPJ1731
214,00 TL

Vİskon kumaş kalitesiyle sağlıklı bir uyku imkanı sunan Yeni İnci markasına ait bu sevimli pijama takımı, 'Love' baskısı ve göz alıcı tasarımıyla en ilgi gören parçaların başında geliyor. Puantiye ve yatay çizgilerin harmanlandığı takım, soğuk kış gecelerinde evlere keyfi davet ediyor.

Akne tedavisinde kullanılan Zoretanin kapsül ne işe yarar? Zoretanin nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Akne tedavisinde kullanılan Zoretanin kapsül ne işe yarar? Zoretanin nasıl kullanılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0