Berdan Mardini'nin kombin paylaşımı olay oldu! Yine sosyal medyanın diline düştü

Son zamanlarda yaptığı kombinler ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Berdan Mardini son kombiniyle yine gündem olmayı başardı. Çıkardığı kozmetik firmasının çekimlerinden bir kareyi paylaşan ünlü şarkıcı, kıyafetleri ile sosyal medyanın diline düştü.

Katıldığı Survivor'a yalnızca 15 gün dayanabilen ve Türkiye'ye hızlı bir dönüş yapan ünlü şarkıcı  Berdan Mardini, son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından bahsettirmeye devam ediyor. 

Berdan Mardini

Berdan Mardini

"GÜLLERİM"

Ünlü şarkıcı, çıkardığı kozmetik markasının çekimlerinden bir kare paylaştı. Mardini Kozmetik adı altında bir firma açan Berdan Mardini, dikkat çekici kombinini "Güllerim.  Mardini Kozmetik çekimlerden bir kare daha..." notuyla paylaştı.

Berdan Mardini

Berdan Mardini

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ!

Farklı bir görünüm oluşturma çabasıyla dikkat çeken ünlü şarkıcının paylaşımı kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada gündem oldu.

Berdan Mardini

Berdan Mardini

YORUMA KAPADI!

Fotoğraflarında 3 bine yakın beğeni alan Berdan Mardini, gelen eleştirilerin ardından paylaşımını yorumlara kapadı. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

misafir 4 ay önce

bu adam neden kılıktan kılığa, şekilden şekle girmeye başladı anlamıyorum. pembe, çiçek, kırmızı... bunlar karı işi..

ismail 4 ay önce

Para ve modernlik için girdiğin şekile şemale bak. Allah seni ıslah eylesin, eski düzenine dön para bozdu seni.