Galler Prensesi Kate Middleton'ın gardırop kısıtlaması olay oldu! Artık daha...

Stili ve asil duruşuyla moda dünyasında büyük beğeni alan Galler Prensesi Kate Middleton, kıyafet seçimlerinin aksine bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Page Six'te yayınlanan gardırop hesaplamasına göre, 41 yaşındaki Galler Prensesi'nin kıyafet ve aksesuar harcamalarında kısıtlamaya gittiği öğrenildi.

Katıldığı organizasyon ve davetlerde şıklığı ve zarafetiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Galler Prensesi Kate Middleton, kıyafet ve aksesuar seçimleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Pahalı kıyafetleri ve mücevherleriyle sık sık dikkat çeken Galler Prensesi, bu kez harcamalarının kısıtlanması üzerine gündeme geldi. Kate Middleton, artık kıyafet ve aksesuarlarında daha az para harcıyor. 

Galler Prensesi Kate Middleton

Galler Prensesi Kate Middleton

GARDIROBUNA DAHA AZ PARA HARCIYOR!

2023 yılında bir önceki yıla göre gardırop masraflarını azaltan Galler Prensesi Kate Middleton'ın yalnızca kıyafet ve aksesuar harcamalarında 72 bin 433 dolarlık eksilme olduğu öğrenildi. Page Six'te yayınlanan hesaplamalara göre Galler Prensesi Kate Middleton, 2022'ye kıyasla 2023'te yeni aldığı kıyafetlere 47 bin 163 dolar daha az para harcadı. 

Galler Prensesi Kate Middleton

Galler Prensesi Kate Middleton

37 PARÇA DAHA AZ YENİ KIYAFET ALDI!

Geçtiğimiz yıl yeni görünümüyle oldukça büyük beğeni alan Galler Prensesi bu görünüm için 119 bin 596 dolarlık bir harcama yaptı. Gittiği davet ve etkinliklerde alınan görüntüler üzerinden yapılan hesaplamalara göre geçtiğimiz sene gardırobunun maliyeti daha düşük olmasına rağmen, Galler Prensesinin 37 parça daha az yeni kıyafet giydiği ve birkaç pantolon takımını birden fazla kez giydiği öğrenildi. 

Galler Prensesi Kate Middleton küpeleri

Galler Prensesi Kate Middleton küpeleri

30 DOLARLIK AKSESUARLAR DA KULLANIYOR!

2022 yılında 90 davete katılan Galler Prensesi Kate Middleton, The Telegraph gazetesine göre 2023 yılında 123 etkinlikte boy gösterdi. 2023 yılında pahalı mücevher harcamalarında da kısıtlamaya giden  Galler Prensesi, pahalı mücevherlerini birden fazla kez kullandı. Pahalı mücevherlerin yanı sıra 25 dolarla 215 dolar arasında değişen aksesuarlara da kombinlerinde yer veren Kate Middleton, BAFTA Ödülleri gecesinde 30 dolarlık küpelerle katılmıştı. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

isimsiz 3 ay önce

Allah seni özel güzel yaratmış daha ne süse aksesuar a bakıyon kocandan başka kime beğendirecen kendini