Aras Bulut İynemli'nin tarzı olay oldu! "Rolden çıkamamış"

Yer aldığı başarılı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, bu kez tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

En son yer aldığı Atatürk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla uluslararası bir başarı sergileyen ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, oyunculuğunun yanı sıra bu kez dergi çekimi sırasında giyindiği kıyafetler ile gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde L'Officiel Hommes dergisinin ocak ayı sayısı için poz veren ünlü oyuncu, tarzı ve kıyafet seçimiyle sosyal medyada alay konusu oldu. 

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

KIYAFETİ OLAY OLDU!

Çukur dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde L'Officiel Hommes dergisinin çekimlerini sosyal medya hesaplarından paylaşmasıyla gündem oldu. Derginin kapak fotoğrafındaki tarzıyla dikkat çeken Aras Bulut İynemli, kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüleri üzerine adeta yorum yağmuruna tutuldu.

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

BİNLERCE YORUM ALDI!

Ünlü oyuncunun kıyafetlerini gören birçok sosyal medya kullanıcısı, 'Şehzade Beyazıt rolünden çıkamamış', 'Bu kıyafeti neden giydiğini hiç sorgulamadın mı?', 'Anlamsız bir tarz olmamış mı?', 'Seni giydiren düşmanın olmalı' şeklinde binlerce yorumda bulundu.

İşte, ünlü oyuncunun olay olan o tarzı...

Aras Bulut İynemli nin dergi çekimi

Aras Bulut İynemli nin dergi çekimi

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 6

Hande 3 ay önce

Hande ercel hakkinda haber yokmu

ottoman 3 ay önce

bildiğin kardinal kıyafeti bu bu adamda siyonizme hizmet ediyor demekki yazık

Akıncı 1453 3 ay önce

Bu nedir Nasıl bir tarz bizim kültürümüzde böyle bir giyinme şekli yok ne onlardan olabilmiş nde bizden aslında kendinden bile değil..... azdaha uzun olsa tam bir kolyeli papaz vaziyeti

qwerty 3 ay önce

papazyan

Ali 3 ay önce

Aslına dönmüş, rahip elbisesi giymiş..!

Yorumların Tümünü Okuyun