81. Altın Küre Ödül Töreni'nde kırmızı halı şıklığı! Adeta yarıştılar

Geçtiğimiz sene yaşanan olaylardan dolayı Ocak 2024'e ertelenen 81. Altın Küre Ödül Töreni nihayet geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Geçtiğimiz senelere nazaran yine bir o kadar olaylı geçen Altın Küre Ödülleri, dünyaca ünlü isimlerin kırmızı halı kıyafetleri ile kısa süre içerisinde merak konusu oldu.

Geçtiğimiz akşam Jo Koy'un sunumuyla gerçekleşen 81. Altın Küre Ödül Töreni'nde kazananlar ödüllerine kavuştu. Kırmızı halıda boy gösteren dünyaca ünlü isimlerin şık kıyafetleri kısa süre içerisinde sosyal medyada tartışma konusu oldu. Pembe ve kırmızı tonların hakim olduğu kıyafetler, adeta yarış halindeydi. Peki, sizce en şık kim oldu? İşte, dünyaca ünlü isimlerin kırmızı halı görünümleri...

Altın Küre Ödülleri kırmızı halı şıklığı

Altın Küre Ödülleri kırmızı halı şıklığı

2024 KIRMIZI HALI: 81. ALTIN KÜRE ÖDÜL TÖRENİ KOMBİNLERİ

  • Natalie Portman:

 Natalie Portman

Natalie Portman

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni alan ünlü oyuncu Natalie Portman,  81. Altın Küre Ödül Töreni sırasında Dior markasına ait işlemeli bir elbise tercih etti. Görünümünde oldukça sade bir makyaj tercih eden ünlü oyuncu, zarif küpeleri ve alttan minimal topuzu ile elbisesini odak noktası haline getirdi. 

  • Margot Robbie:

Margot Robbie

Margot Robbie

Geçtiğimiz yaz sezonunda vizyona giren Barbie filmiyle büyük ses getiren ünlü oyuncu Margot Robbie, Barbie figürlerinin kıyafetlerini moda dünyasına taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda popüler olan bir Barbie kıyafetini ikonikleştirerek kırmızı halıya taşıyan Margot Robbie, payetli kıyafeti ve tül detaylarıyla oldukça dikkat çekiciydi. Sosyal medyada Barbie görünümüyle büyük beğeni alan ünlü oyuncu, kırmızı halı görünümünde de Armani Prive markasına ait Barbie kıyafeti tercih etti. 

  • Hailee Steinfeld:

Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld

Birçok kişinin aksine kırmızı halı görünümü sırasında kuyruklu bir elbise tercih eden ünlü oyuncu Hailee Steinfeld, siyah tül eldivenleri, yüksek topuzu ve Prada markalı elbisesinin yaka detayları ile 81. Altın Küre Ödül Töreni'in oldukça asil bir görünümleri arasındaydı. 

 Selena Gomez

Selena Gomez

Tören sırasında çekilen görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla kısa süre içerisinde gündem olan ünlü şarkıcı Selena Gomez, retro tarzıyla oldukça dikkat çekiciydi. Kırmızı rugan ayakkabıları ve kesimiyle dikkat çeken Armani Prive markasına ait elbisesi ışıltılı bileklik ve küpelerini nude tonlarda makyajı sade sıkı topuzu ile ön plana çıkardı. 

  • Jennifer Lawrence:

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Yer aldığı başarılı yapımların yanı sıra sempatik tavrı ve espritüel kişiliği ile ön plana çıkan ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, Dior markasına ait kadife görünümlü siyah maxi boy elbisesi ve kullandığı mücevherleriyle oldukça göz alıcıydı. 81. Altın Küre Ödül Töreni'nin oldukça asil görünümleri arasında yer alan Jennifer Lawrence, sivri burun stiletto ayakkabıları ve mücevherleri ile uyumlu çantasıyla kırmızı halı görünümünde oldukça yalın ve bütüncül bir tarz kullandı. 

  • Meryl Streep:

 Meryl Streep

Meryl Streep

Gecenin en ihtişamlı kombinleri olarak tarihe geçen ünlü oyuncu Meryl Streep, Valentino markasına ait balık kesim payetli eteği ve aynı temada kullandığı payetli ceketi ile adeta ışıltı saçtı. Beyaz yaka gömleği ve çantasıyla sosyal medyayı ikiye bölen Meryl Streep, gözlükleriyle de adeta geceye damga vurdu. 

  • Dua Lipa:

 Dua Lipa

Dua Lipa

Sesi ve sahne performanslarıyla dünyaca ünlü isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı Dua Lipa, balık model kıyafeti ve kızıl saçlarıyla 81. Altın Küre Ödül Töreni'nin ilgi odağı haline geldi. Kadife görünümlü kumaşın üzerindeki gold işlemeler ile elbisesine dikkat çeken balık model elbise, Schiaparelli markasına ait özel bir tasarımdı. 

  • Billie Eilish:

Billie Eilish

Billie Eilish

Şarkılarının yanı sıra sosyal medya paylaşımları ve verdiği röportajlar ile de sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü şarkıcı Billie Eilish, bu kez sosyal medyanın diline düştü. 81. Altın Küre Ödül Töreni sırasındaki görünümüyle büyük dikkat çeken ünlü şarkıcı, Willy Chavarria markasına ait kıyafetleriyle sosyal medyada olay oldu. Babet ayakkabıları, kırmızıya çalan çorapları ve yarımı kızıl olan saçlarıyla dikkatleri üzerine topladı. 

  • Jennifer Aniston: 

 Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Dünyaca ünlü Friends dizisinden bu yana stili ve duruşuyla dikkat çeken isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Jennifer Aniston, kırmızı halı görünümüyle yeniden moda dünyasında bir tarih yazdı. İkonlaşmış görünümünü asil siyah bir elbise ile tamamlayan Jennifer Aniston, yüzük ve küpeleriyle görünümünde abartısız bir tarz ortaya koydu. Custom Dolce & Gabbana markasına ait işlemeli balık model straplez elbisesi sosyal medyada hemfikir olarak beğeni alan nadir elbiseler arasındaydı. 

  • Jennifer Lopez:

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Son dönemlerde çalkantılı ilişki hayatıyla sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, kırmızı halıdaki pembe görünümüyle diğer senelere nazaran oldukça farklıydı. Pembenin oldukça tatlı bir tonunda kuyruklu straplez bir elbise tercih eden ünlü şarkıcı, kollarındaki detaylar ve aksesuarlar ile oldukça sempatik bir görünüme sahipti. Nicole + Felicia Couture markasına ait elbisesi diğer tarzlara nazaran çok daha farklı olmasıyla ön plana çıktı. Peki, sizin en çok beğendiğiniz elbise hangisiydi?

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0