Aynı elbise iki farklı isim! Ebru Gündeş ve Hafsanur Sancaktutan bu kez pişti oldu

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde katıldığı Panten Altın Kelebek Ödülleri ile yeniden gündeme geldi. Sosyal medya hesabından ödül töreninde dair fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, görünümüyle adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, bu kez geçtiğimiz günlerde katıldığı Panten Altın Kelebek Ödülleri'ndeki görünümünü takipçileriyle paylaştı. Ödül töreninde oldukça dikkat çekici bir kıyafetle boy gösteren ünlü oyuncu, tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. 

Hafsanur Sancaktutan

Hafsanur Sancaktutan

SOSYAL MEDYADA MERAK KONUSU OLDU!

Ödül törenine dair detayları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, yayınladığı fotoğraflarda yalnızca kıyafetiyle değil taktığı mücevherlerle de takipçilerinin dikkatini üzerine topladı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler üzerine aynı elbiseyi daha önce ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in de giydiği ortaya çıktı. Hafsanur Sancaktutan'ın tercih ettiği elbise kısa süre içerisinde sosyal medyada merak konusu oldu.

Hafsanur Sancaktutan paylaşımı

Hafsanur Sancaktutan paylaşımı

YALNIZCA KÜPELERİ 1 MİLYON 690 BİN TL!

Yaptığı paylaşım ile sevenlerinden tam not alan Hafsanur Sancaktutan'ın paylaşımında giydiği elbisenin, VAKKO markasına ait olduğu ortaya çıktı. Kol detaylarıyla ön plana çıkan SOLACE LONDON siyah dokuma elbisenin fiyatının ise 31.000,00 TL olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncunun taktığı takılar ise adeta dudak uçuklattı. CARTİER markasına ait olduğu öğrenilen 1,48 karat 252 yuvarlak kesim pırlanta, tsavorite garnet gözler ve oniks ile set edilerek özel tasarlanan küpelerin 1.690.000,00 TL olduğu öğrenildi.

Hafsanur Sancaktutan paylaşımı

Hafsanur Sancaktutan paylaşımı

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Gold yansımalı toprak tonlarında yaptığı makyajı ve açık modelde kullandığı saçları ile büyük beğeni alan Hafsanur Sancaktutan, elbisesiyle sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Ünlü oyuncunun lüks görünümü Ebru Gündeş'in görünümleriyle kıyaslanarak sosyal medyada tartışma konusu oldu. 

Sizce kime daha çok yakışmış?

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Doğrusöyler 2 ay önce

Dert çok büyük