Nesrin Cavadzade tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! "Hediye paketi gibi olmuş"

Özel gecelerde giydiği kıyafetlerle adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz günlerde FOX TV'nin isim ve logo değişikliğini duyurma nedeniyle organize ettiği NOW gecesine katıldı. Geceye dair ayrıntıları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, bu kez elbise seçiminin azizliğine uğradı.

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, bu kez katıldığı bir davet üzerine gündem oldu.  Geçtiğimiz günlerde NOW gecesine katılan ünlü oyuncu, kıyafetiyle adeta sosyal medyanın diline düştü. Kısa süre içerinde hızla yayılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade

SOSYAL MEDYADA ADETA ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU!

Şimdilerde Şahane Hayatım dizisinde yer alan ünlü oyuncu, bu kez elbise tercihi ile sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Maxi boy beyaz straplez elbisesini kadife siyah ince bir kurdele ile kombinleyen ünlü oyuncu, görünümünü uzun tül eldivenleri ve uzun topuklu bilekten bağlamaları açık ayakkabıları ile tamamladı. Davet sırasında oldukça doğal tonlarda kullandığı makyajı ve dalgalı saçlarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, elbisesiyle adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımına elbisesinin hediye paketine benzediğine yönelik binlerce yorum geldi. 

İşte, Nesrin Cavadzade'nin NOW gecesi kombini...

Nesrin Cavadzade NOW paylaşımı

Nesrin Cavadzade NOW paylaşımı
Nesrin Cavadzade NOW paylaşımı
Nesrin Cavadzade NOW paylaşımı
Nesrin Cavadzade NOW paylaşımı
Nesrin Cavadzade NOW paylaşımı

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0