Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek imajıyla sosyal medyanın diline düştü! "Rezillik"

Son dönemlerin en çok konuşulan dizileri aralarında yer alan Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakteriyle yer alan ünlü oyuncu Feyza Civelek, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül törenindeki imajıyla sosyal medyanın diline düştü. Ödül aldığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Feyza Civelek, tarzıyla adeta eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından bahsettiren ünlü oyuncu Feyza Civelek, geçtiğimiz günlerde bir ödül törenine katıldı. Geceden ödül alarak ayrılan ünlü oyuncu, ödülüyle poz verdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa süre içerisine hızla ayılan görüntüler üzerine Feyza Civelek, tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. 

Feyza Civelek

Feyza Civelek

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Parlak mini elbisesini siyah parmaksız eldivenleriyle kombinlemeyi tercih eden ünlü oyuncu, sarı elbisesinin altına giydiği siyah opak çorapları ve çorap görünümlü spor ayakkabılarıyla adeta baştan savma bir görünüme sahipti. Moschino markasına ait olduğu öğrenilen sarı payetli elbisesini deri görünümlü siyah çantasıyla kombinleyen Feyza Civelek, kırmızı rujuyla adeta gecenin odak noktasıydı.

Feyza Civelek ve Hadise

Feyza Civelek ve Hadise

AYNI ELBİSEYİ HADİSE'DE GİYMİŞTİ!

İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu' olarak ödül alan Feyza Civelek, ödül gecesindeki imajıyla sosyal medyada gündem oldu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler üzerine ise aynı elbiseyi daha önce ünlü şarkıcı Hadise'nin de giydiği ortaya çıktı.

Feyza Civelek ödül töreni kombini

Feyza Civelek ödül töreni kombini

FİYATI MERAK KONUSU OLDU!

Ünlü oyuncunun kombininde kullandığı çorap model Moschino spor ayakkabılarının 390.00 Dolar yani yaklaşık 12.175,80 Türk Lirası olduğu, elbisesinin ise 2018 yılında Moschino ve H&M iş birliğinde çıkarılan koleksiyonda yer aldığı öğrenildi. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0