Fahriye Evcen'in spor kombini olay oldu! Adeta yorum yağıyor

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 37 yaşında 2 çocuk annesi olan Fahriye Evcen, bu kez yaptığı kombin ile dikkat çekti. Ünlü oyuncunun spor tarzı sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra eşi Burak Özçivit ve oğullarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de spor yaptığı anları paylaşan ünlü oyuncu, makyajsız spor tarzıyla dikkatleri üzerine topladı. Modaya dair yaptığı marka işbirlikleri ile bilinen Fahriye Evcen, spor salonundaki görünümüyle kısa süre içerisinde büyük beğeni aldı.

Pembe parlak taytı ve Nike markasına ait atleti ve saç bandıyla dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncu, aynı zamanda makyajsız hali ve fiziğiyle de binlerce yorum aldı. 

İşte, ünlü oyuncunun o paylaşımı...

Fahriye Evcen paylaşımı

Fahriye Evcen paylaşımı

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0