Kuruluş Osman'ın Bala'sı bu kez tarzıyla gündeme geldi! Yalnızca elbisesinin fiyatı...

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Bala Hatun rolüyle tanınan ünlü oyuncu Özge Törer, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül töreniyle gündeme geldi. Güzelliği ve zarafeti ile sık sık dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncu, ödül töreni kombiniyle sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Yer aldığı başarılı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Özge Törer, geçtiğimiz günlerde Ayaklı Gazete ödül törenine katıldı. İhtişamlı bir organizasyon ile düzenlenen törende görünümüyle dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Özge Törer Kuruluş Osman

Özge Törer Kuruluş Osman

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ ALDI!

En çok doğal halleri ile beğeni toplayan ünlü oyuncu, kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Ayaklı Gazete ödül töreni sırasında Parlayan Yıldız ödülüne layık görülen ünlü oyuncu, ödül aldığı gecede siyah şıklığı ile gündem oldu. Balık model kısa yırtmaçlı straplez elbisesini uzun eldivenleri ve choker ile kombinleyen ünlü oyuncu, büyük boyda kullandığı halka küpeleri ve siyah gözlükleriyle oldukça dikkat çekiciydi. Elbisesini nude tonlarda yaptığı makyajı ve açık saçlarıyla kullanan ünlü oyuncu aynı zamanda doğal görünümünden de taviz vermedi. 

Özge Törer ödül töreni

Özge Törer ödül töreni

KOMBİNİN DEĞERİ MERAK KONUSU OLDU! 

Özge Törer'in Museum Of Fine Clothing markasına ait elbisesi için 91.500,00TL, Jaagravii markasına ait Sodium Mono Earring Gold küpeleri için 4.200,00 TL ödediği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu zarif görünümü için toplamda 95.700,00 TL harcadı.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0