Serenay Sarıkaya'nın Tokyo tarzı olay oldu! Yalnızca çantasının değeri...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Burcum Baygut ile Tokyo'ya gitti. Oldukça dikkat çekici bir kıyafetle boy gösteren ünlü oyuncu, tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz sezon aldığı final kararı alan büyük ses getiren 'Aile' dizisinde gösterdiği oyunculuk performansı ve tarzıyla adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşıyla Tokyo'ya giden ünlü oyuncu, etkinlik sırasında giydiği kıyafeti ile sosyal medyada gündem oldu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğraflar üzerine Serenay Sarıkaya'nın iddialı tarzı sevenlerinden tam not aldı.

Serenay Sarıkaya sosyal medya paylaşımları

Serenay Sarıkaya sosyal medya paylaşımları

KOMBİNİN DEĞERİ MERAK KONUSU OLDU!

Etkinliğe oldukça şık siyah bir tulum ile katılan ünlü oyuncu, bandanası ve saten kırmızı topuklu ayakkabıları ile dikkatleri üzerine topladı. Ceket yaka boru paça tulumunu kemerli büyük deri çanta ile kombinleyen ünlü oyuncu, aynı zamanda çantasına taktığı vintage parça gözlükleriyle de etkinliğin odak noktasıydı. Saçlarını alttan zarif bir topuz modeli yaparak bandana takmayı tercih eden ünlü oyuncu,  sosyal medya paylaşımları ile takipçilerinden büyük beğeni aldı. 

Serenay Sarıkaya sosyal medya paylaşımları

Serenay Sarıkaya sosyal medya paylaşımları

YALNIZCA ÇANTASI 163.000,00 TL!

Sosyal medyada şıklığıyla büyük beğeni alan Serenay Sarıkaya'nın ayakkabıları ve çantası ise fiyatı ile merak konusu oldu. Her iki parçayı da Prada markasından tercih eden ünlü oyuncunun kırmızı saten ayakkabılarının 32.000,00 TL. Çantasının ise 163.000,00 TL olduğu öğrenildi. 

Serenay Sarıkaya sosyal medya paylaşımları

Serenay Sarıkaya sosyal medya paylaşımları

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0