İtalya'da programa konuk olmuştu! Neslihan Atagül kombiniyle olay oldu

Son zamanlarda yaptığı yurt dışı seyahatleri ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde İtalya'nın ünlü eğlence programı Verissimo'ya katıldı. Oldukça dikkat çekici bir kıyafetle boy gösteren ünlü oyuncu, tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde İtalya'da ünlü sunucu Silvia Toffanin'in konuğu oldu. Program sırasında beyaz kombini ve zarafetiyle büyük beğeni alan ünlü oyuncunun hoş kombini kısa süre içerisinde sosyal medyada da merak konusu oldu. 

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

KOMBİNİYLE MERAK KONUSU OLDU!

Şimdiye kadar rol aldığı 'Fatih Harbiye', 'Kara Sevda' ve 'Sefirin Kızı' gibi başarılı yapımlar ile milyonların beğenisini kazanan ünlü oyuncu, ünlü eğlence programında Özgür Masur imzalı özel tasarım dantel işlemeli beyaz korsesi ve wide leg beyaz kumaş pantolonu ile boy gösterdi. Kombinini kahküllü saçlarını üstten zarif bir bağlamayla açık modelde kullanan ünlü oyuncu, makyajını ise oldukça doğal tonlarda tercih etti.  Siyah stiletto ayakkabılarını siyah kalın kemerli vintage parça bir saat ile kombinlemesi ise dikkatlerden kaçmadı.  Neslihan Atagül, ünlü programda adeta göz kamaştırıcıydı. 

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

ÜNLÜ OYUNCUYA ADETA BEĞENİ YAĞDI!

Sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflar üzerine kısa süre içerisinde büyük beğeni alan ünlü oyuncu sade ve şık tarzıyla adeta yorum yağmuruna tutuldu. Canale 5'te yayımlanan programdaki halleri ise Verissimo'nun sosyal medya hesabı üzerinden reels olarak takipçileriyle paylaşıldı. 

İşte, ünlü oyuncunun o kombini...

Neslihan Atagül İtalya

Neslihan Atagül İtalya

Neslihan Atagül İtalya

Neslihan Atagül İtalya

Neslihan Atagül İtalya

Neslihan Atagül İtalya

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0