Kıvanç Tatlıtuğ’un gömleği bile olay oldu!

Sosyal medyayı sık kullanan Başak Dizer, bugün eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un pozunu paylaştı. Ünlü oyuncunun gömleğinin üzerindeki 'şanslı' yazısı ve pozu sosyal medyaya damga vurdu.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizisi final yapar yapmaz soluğu ailesiyle tatilde aldı. Önce Hong Kong'a, ardından da Dubai'ye giden ünlü çift, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettirdi. Yine bayramı fırsat bilen çift, tatile çıktı.

'ŞANSLI' YAZILI GÖMLEĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sosyal medyayı sık kullanan Başak Dizer, bugün eşi Kıvanç Tatlıtuğ'u paylaştı. Tatlıtuğ'un üzerine giydiği 'şanslı' yazan gömleği sosyal medyada büyük ilgi gördü.

"ŞANSLI OLAN SENSİN"

Ünlü oyuncunun eşi Başak Dizer'in paylaşımına binlerce beğeni yağarken takipçiler, "Çok güzelsiniz", "Şanslı olan sensin", "Maşallah" gibi yorumlar yaptı.

2 ayda 18 kilo veren Bülent Serttaş eski haline geri döndü! Bülent Serttaş'ın değişimi

İLİŞKİLİ HABER

2 ayda 18 kilo veren Bülent Serttaş eski haline geri döndü! Bülent Serttaş'ın değişimi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0