En etkili ağrı kesici kremler hangileri 2024? Eczanede satılan ağrı kesici kremler

Kas ve eklem ağrıları dayanılması çok güç bir hale geldiğinde tüm günlük yaşamımızı etkiler. Bunun için mutlaka bir uzman doktora danışarak etkili bir ağrı kesici kremle ağrılarınızı hafifletebilirsiniz. Peki en etkili ağrı kesici kremler hangileri?

Eklem ve kas ağrıları beyaz yakalıların, beden gücüyle çalışanların, ağır spor yapanların, ileri yaştaki kişilerin kısaca hemen hemen tüm bireylerin karşılaştığı bir sorundur. Yaşam kalitesini etkileyen ve sağlığın bozulmasına neden olan bu ağrıların şiddeti, kış aylarında daha da artıyor. Günlük yaşantınızı olumsuz hale getiren bu ağrıları kremlerle çözebilirsiniz. Bazı ağrı kesici ilaçlar hap veya iğne yerine ciltten uygulanacak şekilde üretilmektedir Kas iskelet sistemi kaynaklı çeşitli ağrılı durumlarda ağrı kesici krem ve jeller sıklıkla reçete edilmekte ve hastalar tarafından kullanılmaktadır.

 AĞRI KESİCİ KREMLER

AĞRI KESİCİ KREMLER

EN ETKİLİ AĞRI KESİCİ KREMLER 2024

  • 1- BENGAY KREM / 76,92 TL

BENGAY KREM

Bengay, çeşitli sebepler dolayısıyla vücutta gelişen enfeksiyon ve ağrı gibi biyolojik unsurların sebep olduğu rahatsızlık hissini en aza indirmeye yarayan bir ilaçtır. Bengay, cilde uygulandığı takdirde cilt üzerinde yanma ve kızarma meydana gelmesine sebep olur. İçeriğinde bulunan mentol cilde ferahlık hissi verir. 

Bengay krem ne işe yarar ve Bengay krem neye faydası var? Bengay krem nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERBengay krem ne işe yarar ve Bengay krem neye faydası var? Bengay krem nasıl kullanılır?

  • 2-DOLGİT KREM / 92,01 TL

DOLGİT KREM

Spor yaparken eğer herhangi bir yerinizde burkulma olduysa ve sonrasında ağrı çekiyorsanız Dolgit kremle ağrıları yumuşatabilirsiniz. Özellikle yetişkinlerde görülen tendon iltihabına karşı etkili bir kremdir. Düzenli bir şekilde uzman doktorunuza danışarak kullanırsanız büyük ölçüde bu rahatsızlığı ortadan kaldırabilirsiniz.

Dolgit krem nedir? Dolgit krem ne işe yarar? Dolgit krem nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERDolgit krem nedir? Dolgit krem ne işe yarar? Dolgit krem nasıl kullanılır?

  • 3- EMLA KREM / 855,57 TL

emla krem

Bıraktığı etkilerle sosyal medyada rekor kıran Emla krem, uygulandığı bölgenin kısa sürede uyuşmasını sağlıyor. Hücre zarındaki sinirlere zarar vermeden etki eden Emla krem ağrılara da kısa sürede etki eder. Emla kremi kullanmadan önce mutlaka bölgenin temiz olmasına dikkat etmelisiniz. 

Emla krem ne işe yarar? Emla krem nasıl kullanılır? Emla krem fiyatı 2023İLİŞKİLİ HABEREmla krem ne işe yarar? Emla krem nasıl kullanılır? Emla krem fiyatı 2023

  • 4- FASTJEL KREM / 87,60 TL

Fastjel krem

Bir İtalyan ilaç firması Menarini tarafından üretilen Fastjel Kremin etken maddesi Ketoprofen‘dir. Uzmanların genellikle vücutta iltihaba ve ağrıya sebep olan rahatsızlıklarda reçete ettiği Fastjel krem, Bel ağrısı; kazaların ve spor yaralanmalarının neden olduğu burkulma, incinme ve ezilme  dolayısıyla oluşan ağrı, şişme ve iltihabi durumlarda mucizevi bir etki sağlıyor. 

Fastjel krem ne işe yarar? Fastjel krem nasıl kullanılır? Fastjel krem fiyatı 2023İLİŞKİLİ HABERFastjel krem ne işe yarar? Fastjel krem nasıl kullanılır? Fastjel krem fiyatı 2023

  • 5- VOLTAREN KREM / 170,30 TL

Voltaren krem

Çok eski yıllardan itibaren eczanelerde satılan Voltaren krem, adeta kas ağrılarını hızlı bir şekilde gideren ilaçtır. Her evde bulunan Voltaren krem, diz gibi yüzeysel eklemlerin kireçlenmesine (artroza) bağlı hafif derecedeki ağrılar, boyun, bel, sırt, bacak ağrısı gibi ani gelişen ağrılar ve tendinitis-Bursitis vb. iltihabi veya iltihapsız romatizmada gözlenen ağrı ve şişliğin giderilmesi için uzman doktorlar tarafından Voltaren krem reçete ediliyor.

Voltaren krem ne işe yarar? Voltaren krem nasıl kullanılır? Voltaren krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERVoltaren krem ne işe yarar? Voltaren krem nasıl kullanılır? Voltaren krem fiyatı

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın!

SMA hastalığı nedir, SMA hastalığı ölümcül mü? Sma hastalığı belirtileri ve tedavisi

İLİŞKİLİ HABER

SMA hastalığı nedir, SMA hastalığı ölümcül mü? Sma hastalığı belirtileri ve tedavisi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0