Bengay krem ne işe yarar ve Bengay krem neye faydası var? Bengay krem nasıl kullanılır?

Çeşitli sebepler dolayısıyla vücutta gelişen enfeksiyon ve ağrı gibi rahatsızlık hissini en aza indirmeye yarayan Bengay krem, son günlerde ne çok aranan ilaçlar arasında. Sadece eczanelerde reçete ile satılan Bengay krem, ne işe yarar ve nasıl kullanılır konusunda tüm soruları sizler için yanıtlıyoruz.

Cilde haricen uygulanarak kullanılan, iltihap giderici, kas gevşetici ve ağrı kesici nitelikte bir krem olan Bengay krem, uygulama bölgesindeki kas ve sinirleri gevşetir, cilde serinlik hissi vererek ağrıların geçmesine yardımcı olur. Problemli bölgeye günde 2-3 kez uygulanarak kullanılması tavsiye edilen Bengay kremin, sıcak su torbası veya bandaj ile uygulanması tavsiye edilmez.Beyaz renkte, yağsız ve pomad formunda üretilen Bengay, cilde uygulandığı takdirde cilt üzerinde yanma ve kızarma meydana gelmesine sebep olur. İçeriğinde bulunan mentol cilde ferahlık hissi verir. Bu kremin iki tane etken maddesi mevcuttur. Birincisi bir salisilik asit türü olan metil salisilat ve diğeri de mentoldür. Bu pomad, kas ağrıları, eklem iltihapları ve kas tutulmalarını tedavi eder. Kasları gevşettiği için sıkça kullanılır. Eklem bölgelerindeki ağrılar, tutulmalar ve romatizmal ağrılara iyi gelir. 

Clobesol krem nedir ve ne için kullanılır? Clobesol krem yan etkileri ve fiyatı 2023İLİŞKİLİ HABERClobesol krem nedir ve ne için kullanılır? Clobesol krem yan etkileri ve fiyatı 2023

BENGAY KREM NASIL KULLANILIR?

BENGAY KREM NASIL KULLANILIR?

BENGAY KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen doktorunuzun direktiflerine uyunuz.
İnce bir tabaka halinde, ağrılı bölgeye sürünüz ve yavaş yavaş masaj yaparak yediriniz. Günde 2-3 kez uygulanmalıdır.

BENGAY KREM NASIL KULLANILIR?

BENGAY KREM NASIL KULLANILIR?

Anestol pomad ne işe yarar? Anestol krem nasıl kullanılır? Kullananlara bir zararı olur mu?İLİŞKİLİ HABERAnestol pomad ne işe yarar? Anestol krem nasıl kullanılır? Kullananlara bir zararı olur mu?

BENGAY KREMİN FİYATI

Bengay krem, eczanelerde 61,69 TL’den satışa sunulmaktadır.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Murad 2 yıl önce

merhaba bana bengay pomad cremi lazim ben almanyadan yaziyorum tel 015780974814