Genç kız kendi isteğiyle bacağını kestirdi

Tırnak batmasına dayanamayan genç kız kendi isteğiyle bacağını kestirdi.

Hannah Moore isimli genç kız tırnak batmasından oluşan ağrı ve acılara daha fazla dayanamadığı için önce tırnağını çektirdi. Ağrılar artınca da bacağını kestirme kararı aldı.

19 yaşında Hannah Moore, tırnak batmasından dolayı 3 yıl boyunca ızdırap içinde günler geçirdikten sonra daha fazla dayanamayıp kendi isteğiyle bacağını kestirdi.

Daily Mail'in haberine göre, genç kızın batık tırnağı operasyonla alındıktan sonra dayanılmaz ağrıları son bulmadı. Ciddi bir enfeksiyon yaşamamasına rağmen bacağına en ufak bir dokunuşta göz yaşlarını tutamıyordu.

Doktorlar, genç kıza kompleks bölgesel ağrı sendromu teşhisi koydu. Bu sendromun çok nadir yaşandığı belirtildi.

Hastalık sonrasında 19 yaşındaki kızın ayağının kararıp pul pul olmasına neden oldu. Daha sonra ayağının ortasında bir delik oluştu. Yıllarca süren tedavilerden sonra doktorlar tavsiye etmese de Hannah, bacağının kesilmesini istedi.

Doktorlar, ağrının bacağının geri kalanında tekrarlayabileceğini söyledi ancak genç kız, bu acıyı çekmeye devam etmektense risk almayı tercih etti.

Hannah yaptığı açıklamada bunun hayatında verdiği en doğru karar olduğunu söyledi ve ekledi: "Daha mutlu olamazdım. Geçtiğimiz 3 yıl kabus gibiydi. Bacağıma battaniye bile değse gözyaşlarına boğuluyordum. Bir gün ayağımda siyah bir halka farkettim. Gittikçe dayanılmaz bir yaraya dönüştü. Kompleks bölgesel ağrı sendromundan kaynaklanan yaralar her gün daha da büyüyordu. Bacağımda yeterince kan dolaşımı olmadığı için cildim iyileşmiyordu."



 

BİR YORUM YAPIN 1

Paslı 7 yıl önce

Dert bir değil elvan elvan.. Allah akıl fikir Vermesin gerek yok ziyan olur bundan sonrası ..