Bulaşığı makinede yıkamak isteyen eşini darp etti

İddiaya göre Adana'da bir kişi, bulaşıkları makinede yıkamak isteyen eşini, darp etti. Zanlı, gözaltına alındı.

Adana'nın Seyhan İlçesi'nde, Nusret L. ile bulaşıkları makinede yıkamak isteyen Özbek asıllı i Shakhnazahon L. arasında, 'Bulaşıkları elinde yıkayacaksın' sözü üzerine tartışma çıktı. 

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Nusret L. eşini yumruk ve tekme darbeleriyle darp etti. Shakhnazahon L.'nin fenalaşmasının ardından eşini Adana Devlet Hastanesi'ne götüren Nusret L., eşini tedavi eden doktorun şikayeti üzerine polisler tarafından gözaltına alındı.


Taburcu edilen Shakhnazahon L., 2 yıldır evli olduğu eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia etti. Pasaportuna el koyan eşinin kendisine uyguladığı şiddetten dolayı bebeğini de kaybettiğini söyledi. Olayı anlatan genç kadın, "Misafir gelmişti evimize. Onlar gittikten sonra bulaşık yıkayacaktım. Bulaşıkları makieneye koyarken, 'elinde yıkayacaksın' diyerek bana küfür etti ve vurmaya başladı. Önce başıma ve yüzüme vurdu. Yer düştüğümde ise beni tekmeledi." iddiasında bulundu. 

BİR YORUM YAPIN 8

ADANA 7 yıl önce

Yine Adana :-)))

YasinBaba 7 yıl önce

bulaşuk değildir, "sözümü niye dinlemiyorsun niye cevap veriyosun" diye atılan bir dayaktır.

Toplam 4 beğeni

YasinBaba 7 yıl önce

saçma olsa ne mantıklı olsa ne hayatın içinde oluyor hep böyle şeyler

Toplam 1 Beğeni

alo 7 yıl önce

bu yorum çok saçma bir yorum

Toplam 3 Beğeni

hakkı kul 7 yıl önce

bulaşık bahane, adam karısı gitsin diye yapıyor bence,kadın yabancı uyruklu akrabası burda yoksa adam resmen zulüm yapıyor.kadın ayrılmayı istiyorsa mahkeme ailenin mal varlığını 2 ye bölsün kadına versin hemde böyle adamlar islamı ve türklüğü lekelemesin müslüman hayvana böyle yapmaz.

Toplam 19 beğeni

Hakan 7 yıl önce

Ortada bir şiddet olayı var ve sen mal dan mülkten bahsediyorsun. konuyu başka alanlara çeviriyorsun. gayen nedir. Akıllı başlı yorum yapmak gerekir. eyin ne olduğunu bile bilmeden konuşmak çirkindir

Toplam 3 Beğeni

CAN 7 yıl önce

insanlıktan nasibi almamış, Allah korkusu ve insan sevgisi bilmeyenlere Allah hidayet eylesin.

Toplam 18 beğeni

Can 7 yıl önce

Doğru ama Sadece bulaşık makinesi değildir öncesi vardır.. Bardağı taşıran son damla. Aslında kadınlar kendini korumalı. Şöyle ki; Bakıyor karşındaki sinirli susmak haklıda olsa bazen lazımdır...

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun