Kargası öldü, kansere yakalandı!

Üsküdar'da bir elektrik dükkanı sahibi 58 yaşındaki Şerif Yaman, sevgiyle baktığı kargasını kaybedince akciğer kanserine yakalandı

Kanarya, muhabbet kuşu, papağan, kumru ve güvercin gibi birçok kuşa ev sahipliği yapan Şeref Yaman, aslında 'karga babası' olarak tanınıyor. 

Annesinin terk ettiği, yaralı ya da uçamayan kargalara şefkatle bakan Yaman'ın, karga sevgisi ilk olarak 45 yıldır esnaf olduğu Üsküdar'da gittiği bir kasapta, karga zehirlemek için atık et alan biriyle karşılaşmasıyla başlamış. 

Annesi zehirlenen yavruya önce çatısında bakan Yaman, daha sonra onu dükkanına almış. Yıllar süren birlikteliklerinde birbirlerine çok alıştıklarını söyleyen Yaman, 'Ne söylesem yapıyordu' sözleri ile bu birlikteliği anlattı. 



Kendisinden kargasını isteyen bir film şirketinin Diyarbakır'daki çekimleri sırasında ölen kargasının ardından hanımı ile gözyaşı döktüklerini belirten Yaman, kargamızı annesi bilen saksağanın da kendilerini terk ettiklerini belirtti. 

Kargasının ölümünün ardından akciğer kanserine yakalandığını belirten Yaman, kemoterapi sürecinde, yine yavru kargalara yardım etmeye çalıştığını söyleyerek, daha önce beslediği kargalarını serbest bıraktığını vurguladı.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0