Su isteyen yaşlı kadına hemşireler izin vermedi

Kıbrıs'ta bir hastanede su isteyen yaşlı kadına hemşirelerin izin vermediği iddia edildi.

Kıbrıs'ta yoğun bakımda yatan kocasına refakatçi olan yaşlı bir kadınını, hemşirelerden su istediği fakat hemşirelerin azarlayarak izin vermediği iddia edilen görüntü, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yaşlı kadının kendisine su verilmemesi üzerine ağlayarak hıçkırıklara boğulduğu, ben nerede yaşıyorum diyerek feryat ettiği videoda görüldü.

Yayınlanan videoda, yaşlı kadın, 3 gündür hastanede eşi için refakatçi olduğunu, kuru ekmek yiyemediği için hemşirelerden su istediğini fakat hemşirelerin onu sürekli azarladığını söylüyor. Evde engelli çocuğu olduğunu, yıllardır eşini hastaneye getirdiğini belirten yaşlı kadın, evdeki su ısıtıcısını getirmek istediğini fakat hastanenin izin vermediğini söylüyor. Kuru ekmeğin boğazından geçmediğini bir fincan su istediğini söyleyen kadın, hastaneye geldiğinden beri azar işittiğini, damacananın parasını vermeyi teklif ettiğini fakat kabul etmediklerini, kendisine sinir olduklarını, şimdiye kadar bu kadar ağlamadığını söylüyor.

Yaşlı kadının videosunu çeken kişi, bir insanın nasıl bir bardak suya muhtaç edildiğini, yaşlı kadının gördüğü bu muameleyi gerek doktor, gerekse hemşirelerin bu davranışını herkese göstereceğini söyledi. 

BİR YORUM YAPIN 0