AliExpress'ten nasıl kolay alışveriş yapılır?

Makyaj fırçaları, telefon kılıfları, bebek ayakkabıları gibi birçok şeyi uygun fiyata alabileceğiniz AliExpress'ten, pratik alışveriş nasıl yapılır sizler için araştırdık...

Yurt dışından alışveriş denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan AliExpress Çin menşeli bir alışveriş sitesidir.

Siteden daha önce hiç alışveriş yapmamış olanların aklına takılan 'Bu siteden alışveriş yapılırken kaç günde gelir? Güvenilir bir site midir? Kapıda ödeme var mıdır? Bu siteden en çok alınan far fırçaları hangileridir?' gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.

İşte AliExpress kolay kullanım yöntemleri...

1-Satın almadan önce mutlaka gelen yorumları okuyun!

Öncelikle beğendiğimiz ürünü alırken daha önce alınıp alınmadığına bakıp, "geri bildirim" butonuna bırakılan görselleri incelemeliyiz.Yapılan yorumlar ve daha önce nasıl şekilde ulaşmış buradan görebiliriz. Bu şekilde güvenilirlik sorununu halletmiş oluruz.

2- Aldığım ürünler kısa sürede nasıl ulaşır?

Birden fazla ürün sipariş verip kısa sürede elinizde olmasını istiyorsanız ödeme kısmında "ücretsiz kargo" yerine "ödemeli kargo" botonunu seçip kargo işlemlerini hızlandırabilirsiniz. Ancak "ücretsiz kargo" seçimi yapıldığında en az 17-20 gün arası ulaşım sağlanıyor.

3- Büyük indirimleri takip edin!

Zaman zaman stokları bitirmek için yapılan indirim günleri yapılıyor. Çok beklediğiniz bir telefon kılıfı 5 dolardan 1 dolara düşebiliyor. 

Not: Aldığınız her ürünün altında  "ücretsiz kargo" yazıp yazmadığına dikkat edin!

yasemin.com

 

BİR YORUM YAPIN 0