Neslihan Atagül'den makyajsız paylaşım! Neslihan Atagül kimdir?

Hem oyunculuğu hem de güzelliği ile adından sıkça bahsettiren Neslihan Atagül, bu sefer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı ile oldu. Makyajsız paylaştığı video ile yorgun görüntüsü hayranlarının dikkatini çekti. Neslihan Atagül kimdir? Hayatı ve biyografisi...

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, başrollerini İlker Kaleli ile paylaşacağı Dip dizisi ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yoğun ve hareketli temposunda sevenleri ile paylaştığı video da yorgun yüzü sevenlerinin dikkatini çekti.

neslihan atagül

neslihan atagül

Neslihan Atagül, reklam yüzü olduğu bir şampuan markasının çekimleri öncesi makyajsız halini sosyal medyadan yayınladı. Atagül'ün yüzünün yorgun görüntüsü ve göz altındaki şişlikler dikkat çekti.

neslihan atagül

neslihan atagül

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Beyaz Rus, babası ise Çerkes kökenlidir. Küçük yaşlardan beri oyuncu olma hayali kuran güzel oyuncu 8 yaşında iken annesi ile birlikte Erberk Ajans'a kaydını yaptırmıştır. Bir ay sonra da bir reklam filminde oynayarak bu sektöre ilk adımını atmıştır.

Yeditepe Üniversitesinde tiyatro bölümü okuyan Atagül, 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile ilk profesyonel dizi dünyasına adım atmıştır. 2006 yılında ilk uzun metrajlı filmi ‘İlk Aşk’ da Vahide Gördüm, Çetin Tekindor ile birlikte oynadı. Bu filmdeki rolü ile Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünü aldı.

neslihan atagül

neslihan atagül

Neslihan Atagül'ün en büyük çıkışı 2011 yılında başlayan, Mahsun Kırmızıgül‘ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan “Hayat Devam Ediyor” adı dizi olmuştur.Neslihan Atagül;Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi ustalarla oynamıştır. Oyunculukta ki yeteneğini kanıtlayan Atagül, bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. 

Neslihan Atagül 2013 yılında Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan dizide Kadir Doğulu ile başrol oynamıştır. Burada tanıştığı Kadir Doğulu ile birlikte olup 2016 yılında evlendiler. 

neslihan atagül

neslihan atagül

Neslihan Atagül'ün büyük çıkışlarından birisi de Burak Özçivit ile başrolü paylaştığı Kara Sevda adlı dizi ile olmuştur. Bir süredir ekranlarda görünmeyen güzel oyuncunun şimdilerde İlker Kaleli ile İntiharcı adlı dizi de rol alacağı söyleniyor.

Neslihan Atagül'ün ödülleri;

2013 – 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 – 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 – Altın Koza Film Festivali Türkân Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 – Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf) 
2007 – Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)

neslihan atagül

neslihan atagül

Neslihan Atagül'ün rol aldığı dizi ve filmler;

2015 - Kara Sevda
2015 - Senden Bana Kalan
2013 – Fatih-Harbiye 
2011-2012 – Hayat Devam Ediyor 
2012 – Araf 
2011 – Kalbim Seni Seçti 
2011 – Canım Babam 
2006 – İlk Aşk 
2006-2010 – Yaprak Dökümü

kadir doğulu

kadir doğulu

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. 5 kardeşli bir ailenin 2 numaralı oğludur. Annesi ev hanımı, babası ise işçi emeklisidir. İmaj danışmanlığı yapan Kemal Doğulu, Kadir Doğulu'nun öz ağabeyidir. Kadir Doğulu ortaokul ve lise yıllarını çalışarak geçirdi.

Kadir Doğulu, 2000 yılında İstanbul'a ağabeyinin yanına geldi. Önce Beyoğlu Frape adlı mekanda işe girdi. Ardından Refika'da çalıştı. Cafe City ve Buz'da garsonluk yaptı. Slomanje'de cumartesi pazar günleri mutfakta ekmek pişirip kahvaltıları hazırladı. Biriktirdiği paralar ile Barcelona ve Roma'da ki kafeleri inceleme şansı oldu. Türkiye'ye döndüğünde House Cafe'de işe girdi. İki sene işletmecilik yaptı.

O dönemde abisi Kemal Doğulu aracılığı ile Hande Yener'le tanıştı. Bu yakın arkadaşlık sonucunda Hande Yener ile ortak olarak Ortaköy'de The House Cafe'de işletme müdürlüğü yapmıştır. Aynı zamanda da Harbiye'deki Piyasa isimli gece kulübünü işletmiştir.

Okan Üniversitesi gastronomi bölümünden mezun olan Kadir Doğulu, duyulan ismi sayesinde film ve dizi teklifleri almaya başlamıştır. 2010 yılında Küçük Sırlar, 2011 yılında Pis Yedili adlı dizilerde rol alarak oyunculuktaki başarısını göstermiş oldu.

2013 yılında Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan Fatih Harbiye adlı dizide Neslihan Atagül ile başrol oyunculuğu yapmıştır. Burada tanışmış olduğu Atagül ile 2016 yılında dünya evine girmiştir. 

Oyunculuk kariyerinde bir çok dizi ve sinema filminde yer alan başarılı oyuncu en son ekranlara Star Tv'de yayınlanan Babamın Günahları adlı dizi ile gelmiştir. Ancak dizi reyting mağduru olup dört bölüm sonra final yapmak zorunda kalmıştır.

Kadir Doğulu'nun rol aldığı dizi ve filmler;

2017 -Babamın Günahları
2016 - Bana Sevmeyi Anlat
2015 - Muhteşem Yüzyıl
2015 - Beyaz Gece
2015 - Sevdam Alabora
2013 - Fatih Harbiye
2013 - Bir Hikayem Var
2011 - Pis Yedili
2010 - Çakıl Taşları
2010 - Küçük Sırlar

BİR YORUM YAPIN 0