Seren Serengil ile Yaşar İpek evleniyor! Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil ve Yaşar İpek'in aldıkları evlilik kararı, magazin gündeminde yer aldı. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Seren Serengil ile evlenecekleri konuşulan Yaşar İpek merak edilenler listesinde yer almakta... Peki Yaşar İpek kimdir?

Son günlerde adını, Gülben Ergen ile aralarında yaşanan gerginlik sonucu 3 gün ceza evinde kalarak oldukça sık duyuran Seren Serengil, şimdi de Yaşar İpek ile evlilik kararı aldıklarını açıklayarak magazin gündemin de ki yerini korumaya devam ediyor.

Seren Serengil'in yaşadığı bu hareketli dönemlerde yanında olan sevgisini ve desteğini bir an bile eksik etmeyen Yaşar İpek çok konuşulan ve merak edilen isim haline geldi. Yaşar İpek, Seren Serengil ile 10 Temmuz'da nikah masasına oturacaklarını açıkladı. Peki Yaşar İpek kimdir?

yaşar ipek

yaşar ipek

YAŞAR İPEK KİMDİR?

Yaşar İpek, 22 Aralık 1980 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. 1983 yılında ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Yaşar İpek, çok küçük yaşta babasını kaybettiği için 10 yaşında annesi ve 3 kardeşinin tüm sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalmıştır.

Müziğe ve sinemaya çocuk yaşta başlayan Yaşar İpek, 6 yaşındayken ailesine ait film şirketinin yapımı olan sinema filmi ile sinemaya başlamıştır. Daha sonra, on yaşına kadar 9 adet sinema filminde çocuk yıldız olarak rol almıştır.

Yaşar İpek, asıl yapmayı sevdiği şeyin şarkı söylemek olduğunu, askeri görevini yerine getirirken farketti ve şarkı söylemeye başladı. Askerlik görevini yerine getirirken bilmediği bir yeteneği daha önüne çıkar ve hikaye yazmaya başlar, hala yazmaktadır. Bir gün kendi filmini yapmak icin halihazırda her yönüyle calışmakta ve kendini geliştirdiğini öne sürmektedir.

yaşar ipek

yaşar ipek

Askerliğin ardından sevdiği mesleği yapmaya başlayan Yaşar İpek, 2003 - Bir Alo De, 2005 - Sözüm Ona Sevdin, 2007 - Arada Bir, 2010 – Eyvah, 2012 - Kapı Zili, 2015 – Sus, 2016 – Haybeye İsimli çalışmalarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Yaşar İpek, Yalnız Kalacaksın şarkısı ile 2 Mayıs 2017 Salı günü, tüm dijital platformlarda dinleyicisi ile buluşmuştur.

Yaşar İpek, Seren Serengil ile 10 Temmuz 2018 tarihinde nikah masasına oturmayı planlıyor.

Seren Serengil neden cezaevine gönderildi? Seren Serengil kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil neden cezaevine gönderildi? Seren Serengil kimdir?

BİR YORUM YAPIN 0