Arda Turan, Aslıhan Doğan'a evlenme teklif etti! Aslıhan Doğan kimdir?

Geçtiğimiz günler de Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olması ile gündeme gelen milli futbolcu Arda Turan, başarılı futbol oyunculuğu ve özel yaşantısı ile sıkça gündem de kalmayı başarıyor. Arda Turan, bu kez de uzun zamandır birlikteliğini devam ettirdiği Aslıhan Doğan'a evlenme teklifi etmesi ile gündeme damgasını vurdu. Peki Aslıhan Doğan kimdir?

Ünlü futbolcu Arda Turan her yaptığı ile olay olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu transfer ile gündemden uzun bir süre düşmeyen Arda Turan, şimdi ise aldığı evlilik kararı ile gündeme damgasını vurdu.

arda turan

arda turan
Arda Turan, uzun süredir birlikteliğini devam ettirdiği Aslıhan Doğan'a dün evlilik teklifinde bulundu. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan videolarda, Arda Turan elinde yüzük ile; " "Hayatımın en güzel parçası olan Aslıhan, Benimle evlenir misin?" diye sordu. Arda Turan'ın "Evet" cevabını alması ile büyük bir sevinç yaşandı.

İlk tebrik mesajı Burak Yılmaz'dan geldi!

Trabzonspor'lu Burak Yılmaz, Arda Turan'ı tebrik eden ilk isimlerden oldu. Burak, "Vay be! Hadi bakalım. Evli, mutlu, çocuklu inşallah." mesajını paylaştı.

aslıhan doğan

aslıhan doğan

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 yılında dünyaya gelmiştir. İş adamı Sabri Doğan'ın kızıdır. Yay burcu olan Doğan'ın saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir. 

Uzun süredir birlikteliğini sürdürdü milli futbolcu Arda Turan ile tanınan Aslıhan Doğan, şimdilerde ise Arda Turan ile aldıkları evlilik kararıyla konuşuluyor.

BİR YORUM YAPIN 0