İntizar'dan şaşırtan akrep itirafı! İntizar kimdir?

Ünlü şarkıcı İntizar, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Katıldığı bir radyo programında, küçükken kendisini akrep soktuğunu, göz, ten ve saç renginin değiştiğini söyleyen İntizar dinleyenleri şaşkına çevirdi. Peki İntizar kimdir? Hayatı ve biyografisi...

Ünlü ses sanatçısı İntizar, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir radyo programında yaptığı açıklama ile dinleyenleri şaşkına çevirdi. Küçükken başına gelen ilginç olayı dinleyenlerle paylaşan İntizar, küçükken sarışın olduğunu iddia etti.

intizar

intizar

İmajında farklılık yapan İntizar, küçüklüğünde aslında sarışın ve yeşil gözlü olduğunu ancak bir akrep sokması sonucu gözlerinin kahverengiye dönüştüğünü ve saçlarının da koyulaştığını açıkladı. Ünlü sanatçı; "Çocukken sarışın, yeşil gözlüydüm. Hatta platin sarıydı saçlarım. İlkokul 1. sınıfta akrep soktu. Aylarca tedavi gördüm ve göz rengim, ten rengim, saç rengim hepsi değişti. Hatta yaşamamın bir mucize olduğunu söylemişti doktorlar."dedi.

intizar

intizar

İNTİZAR KİMDİR?

İntizar, 1974 yılında Tunceli'de dünyaya gelmiştir.  Babası asker emeklisi, annesi ev hanımıdır. Babasının işi için önce Manisa ardından İzmir'e yerleşen İntizar, çocukluk ve gençlik dönmelerini İzmir'de geçirmiştir. 

Ünlü şarkısı İntizar'ın sesi çok küçük yaşlardan beri okulda arkadaşları, öğretmenleri, ailesi ve komşuları tarafından oldukça beğeniliyordu. Her fırsatta şarkı söyleyen İntizar, İzmir'de düzenlenen bir müzik yarışmasına katılır ve hem Türk Halk Müziği hemde pop müzik dalında birinci olur. Yarışmadan kısa bir süre sonra İzmir'e konsere gelen Sibel Can, kuliste adı geçen İntizar'ı merak eder ve sahneye çıkarır. Bu an itibari ile hayatı değişen İntizar'ın müzik kariyeri başlamıştır.

intizar

intizar

Konseri izleyenler arasında bulunan Ahmet Selçuk İlkan ve Ferdi Tayfur, konser sonrası İntizar’la irtibata geçer, Ferdi Tayfur, İntizar’a, sesini çok beğendiğini ve ona albüm yapmak ister. Keşfedildiği andan itibaren 6 albüm yapan sanatçı, çoğu albümündeki parçaları kendisi bestelemiştir. Sanatçının gelincik, gece nemi, aldanırım gibi albümleri vardır. Ihlamurlar altında isimli son albümündeki 9 parça ünlü türkücüye aittir. 

İntizar'ın Albümleri;

1998 - Gelincik

2000 - Gece Nemi

2002 - Göçebe

2003 - Aldanırım

2006 - Ihlamurlar Altında

2009 - Ömrüm Senindir

2013 - Aşk Yağmurları

 

BİR YORUM YAPIN 0