Erkenci Kuş Moon Daisy Restaurant nerede?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni olan Erkenci Kuş dizisinin 9. bölümünde bir sahnede yer alan Moon Daisy Restorant nerede sizler için araştırdık. İşte Can, Sanem ve Polen’in gittiği lüks restorant hakkında tüm merak edilenler...

Erkenci Kuş dizisinin 9. bölümünde tekrar tekrar tabelası gösterilen lüks restorant Moon Daisy'i merak eden izleyiciler için "Yasemin.com" ekibi olarak detaylı bir şekilde araştırdık.

Türkiye'de yeni açılan bu restaurant, halen resmi sitesi olmadığı için internet üzerinden arayanların çabasını boşa çıkardı. İnternet'te hakkında hiç bir bilgi olmayan Moon Daisy Restaurant'ın muhteşem bir doğa manzarası bulunuyor. 

Eğer bu restaurantta güzel bir akşam yemeği yemek istiyorsanız kesenin ağzını açmanız gerekebilir. Boğaza yakın Bebek'te olan bu restaurantı Bebek sahilden arabayla geçerken görebilirsiniz. İki kişilik kahvaltı için 80 TL civarında bir fiyat ödeminiz gerekebilir. Akşam yemeği için ise 250 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor. 

Dünyanın en huzurlu adası nerede?

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en huzurlu adası nerede?
Tatil dönüşü işe adaptasyon için öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Tatil dönüşü işe adaptasyon için öneriler
Mekke- Medine'deki kutsal yerler ve anlamları

İLİŞKİLİ HABER

Mekke- Medine'deki kutsal yerler ve anlamları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0